logitech v470 na mbp
Posted: 27 November 2009 07:26 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  111
Joined  2009-11-02

kupio sam hrchka logitech v470 white sa namerom da ga koristim na mbp-u,pa mi je nekako chudan prelazak sa usb verijante na bluetooth….. 😊
Hteo sam da pitam,da je logitekov softver (koji se dobija uz misha,i koji je u startu updateovan na najnoviju verziju) zadnja stanica sto se tiche podeshavanja misha,ili ima josh neki softver koji moze da smanji latenciju-delay i da poboljsha upotrebljivost?

Ja sam navikao na max. speed,ali mi se chini da bolje radi sto je sensitivity manji..

Profile

Posted: 27 November 2009 07:43 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  291
Joined  2008-07-21

Ja sam koristio V450 nano, a sada koristim VX nano na iMac-u…sve savrseno funkcionise i sve sto mi je bilo potrebno sam podesio u ‘Logitech Control Centre’. Jesi imao nekih konkretnih problema u radu sa tim misem ili cisto informativno pitas? Skrol i brzina (tracking speed multiplier) se mogu bas namestiti da savrseno odgovara…bar je moje iskustvo sa ova dva takvo 😊

Profile

Posted: 27 November 2009 08:03 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-11-02

da ne chuje djavo, meni se nikad u zivotu nije desilo kvar na mishu ili tastaturi….zadnjih 5 godina koristim na pc-u ligitech ultraX flat keyboard i ultraX optical, ali mi bluetood na mbp-u onako ima kao neko kashnjenje…..e sad slichan filling sam imao sa Magic Mouse-om kad sam ga probao,pa verujem da je to opshta situacija sa bluetoot mishevima…..
Drugo, on ima onaj auto sleep nakon par sekundi mirovanja (zbog ushtede baterija)i onda kad ga ‘cimnem’ on kao da preskoci…..ne znam da li je moguce nekako da se ispravi ili ne…...evo nasho sam neki zanimljiv link sa istom prichom..
http://www.wired.com/gadgetlab/2007/09/hands-on-logite/

Profile

Posted: 27 November 2009 09:32 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  291
Joined  2008-07-21

Ovi moji (v450 i vx nano) imaju onaj minijaturni usb receiver i nisam primetio taj problem tako da je verovatno do te bluetooth ‘konekcije’..

Profile

Posted: 27 November 2009 09:34 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Faca wrote:

zadnjih 5 godina koristim na pc-u ligitech ultraX flat keyboarde/

Ja baš juče našao račun za svoju UltraX flat od Logitecha, kupljena pre tačno 6 godina i i dalje savršeno dobro radi kod brata na PC-u 😊

Profile

Posted: 27 November 2009 10:13 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-11-02

pa zato sam se odluchio za ovog misha, vodjen kvalitetom u koji sam se uverio lichno…..samo se nadam kad budem instalirao Logic i krenuo neki projekat da mishko ne krene da me nervira toliko da mu dam krila sa 7. sprata ......

Profile

Posted: 28 November 2009 10:14 PM   [ # 6 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Ja imam isti taj…i iskreno, ne svidja mi se ni malo, al mi zao para koje sam dao, pa se nekako naviko na njega… Vadi ga to sto je bt a meni usb-a nikad dosta, inace bi prezalio pare i dao mu redbul (krila).
Pomiri se sa tim. Wireless mnogo bolje rade od bt-a…

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 28 November 2009 10:44 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-11-02

ma meni je mis trebao hitno,pripremam opasno izdanje i uzeo sam ga zato sto mi je prvi pao pod ruku….magic isto nije sjajan po pitanju preciznosti (da ne greshim dushu verovatno je bio bez drivera kad sam ga probao);ali ne znam da li i on ima lag kada izlazi iz sleep moda…...sve u svemu navikavam se polako.

Post edited by: Faca, at: 2009/11/28 22:57

Profile

Posted: 28 November 2009 11:05 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  220
Joined  2006-01-04

A ja mogu da kažem potpuno suprotno od čka koste. Imao sam taj miš dok nisam s*ebao bluetooth na MacBooku. Tačno je da ima minijaturnu zadršku kad se vraća iz sleepa, ali… radio je savršeno. Sad sam ga poklonio drugu koji je isto prezadovoljan. Šta reći osim ‘Hiljadu ljudi hiljadu ćudi, hiljadu žena dve hiljade grudi’ 😛

Signature 

http://www.speedtest.net/result/680532841.png

Profile

Posted: 29 November 2009 04:22 PM   [ # 9 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-11-02

nov sam na forumu,pa ne zameri sto pitam…...
kako ti se pokvario BT? jer se ono, pokvario sam od sebe ili je neko fizichko oshtecenje u pitanju?

Profile

Posted: 29 November 2009 06:54 PM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  220
Joined  2006-01-04

exsold wrote:

dok nisam s*ebao bluetooth na MacBooku

Mislim da sam ovim sve rekao. Nije se on pokvario sam od sebe, jednostavno je nastradao u toku menjanja superdrive-a, top case-a, i milion otvaranja i zatvaranja jadnog laptopa u domaćoj radinosti.

Signature 

http://www.speedtest.net/result/680532841.png

Profile

‹‹ Ubacivanje videa u Mac!!!      Asante Talk??? ››