uzeh pre par dana touch 2g 2.2.1. pa bih ga htio upnuti na verziju firmwarea 3.1.2. & jailbreakovati…interesuje me da li je nekome poznata neka fina isprobana metoda:)?
hvala ti, zao mi da te gnjavim…pokusacu da bunarim dublje, mada ako se ZESTOKO zakucam sa traznjom a ti budes bio i dalje u stadiumu dobre volje kontaktiram te & dugujem ti svoje prvorodjeno dete 😊 😊 😊
uspeh da nadjem firmware ovde, mozda nekomе pomogne http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ kod mene samo 2.2.1. verzija radi, 3.0 i 3.1.2 ne & prilikom restore-a iTunes prijavljuje 1601 ili 1602 error :(
sve ovo se desava na PC-ju, unistio sam iTunes i instalirao svezu najnoviju verziju prateci uputstva sa apple sajtona, menjao sam USB portove i tako…
gledao sam iclarefied ranije i prateci uputstva sam uspio jailbreakovati iPod ali je cela operacija bila uzaludna posto appsync postoji samo za verzije firmwarea 3.0 i 3.1 a MiPatch koji je radio istu stvar za firmware 2.2.1. nije vise moguce naci, tako da ostah bez mogucnosti da instaliram crackovane aplikacije i pored jailbreaka…a na iclarefiedu nisam nasao nista o ovim mukama vezanim za nemogucnost instalacije firmwarea:S
moram te ispraviti postoji appsync za 3.1.2 ja ga bas pre neki dan stavio na youtube-u sam nasao source i samo ga dodas u cydiu i instaliras appsync 3.1.2
ja sam imao slicnih problema i jos uvek ih imam. u pitanju je touch 1G. probavao sa raznim verzijama FW, i na Mac-u i na PC-ju, menjao portove ... i javljao uvek posle ‘prepairing iPod ...’ greske 1604, 1601, a najcesce 1600. i sad vise nisam pametan sta da radim, mozda je hardver u pitanju, na netu ima dosta postova sa tom simptomatikom, neko to resi, neko ne. ako neko ima neki savet, ajde pomagajte.
akaka wrote:
uspeh da nadjem firmware ovde, mozda nekomе pomogne http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ kod mene samo 2.2.1. verzija radi, 3.0 i 3.1.2 ne & prilikom restore-a iTunes prijavljuje 1601 ili 1602 error :(
sve ovo se desava na PC-ju, unistio sam iTunes i instalirao svezu najnoviju verziju prateci uputstva sa apple sajtona, menjao sam USB portove i tako…
kada sam dodao hackulo sydiJi pojavise se samo appsync-ovi za 3.0 i 3.1, mada kakva mi je srecha ovjeh dana to je skroz ok B)
crvcak drago mi je da si se oglasio, sad barem znam da nisam looood, vec sam poceo da tripujem da nesto radim pogresno 😊 mozak mi je prokuvao od buljaze u ekran, cheprkanja po netu i naravno beskonacnog restore-a :blink:
ma u redu je druze, resicemo mi to, eto razmenjujemo iskustva 😉
ja sam treci dan po kupovini iPhone-a upgrade-ovao FW, a posle nedelju dana jos jednom, al ovde se o jadu zabavih kao i ti. poceo da sumnjam u zdrav razum.
akaka wrote:
crvcak drago mi je da si se oglasio, sad barem znam da nisam looood, vec sam poceo da tripujem da nesto radim pogresno 😊 mozak mi je prokuvao od buljaze u ekran, cheprkanja po netu i naravno beskonacnog restore-a :blink: