Narode, da li mi neko može objasniti, zašto kada na novom 3gs-u upalim bluetooth, on neće da mi nađe imac, niti imac hoće da mi nađe iphone? U čemu je caka?
Hehe 😊 nije kineski (uzeo sam original, samo dosta koštalo.. :( )
A inače, za ove prethodne postove, da radi bluetooth, dakle sve on vidi iphone, ali neće da ga upari!?
Da li je moguće da 3GS nema tu opciju? Znač ja nikako ne mogu da ga povežem sa imecom i da tako razmenjujem fajlove? Jer, brate mili, želim sve bez žice, to je i lepota toga… A ne da svaki put moram kabal da vadim…
Molim vas ako postoji neka mogućnost, daje kako to da odradim
Mozes, preko iBluetootha…rekoh ti vec gore, pa ajd da ti ponovim ako me nisi razumeo:
BT na iPhoneu fabricki sluzi iskljucivo za BT slusalice, i to je to, nema drugo ni trece, nego samo za to. Ako instalirash iBt, onda ce raditi to sto ti hoces.
da, razumeo sam te, samo ne mogu da shvatim poentu da ba bih mogao da povežem dva telefona ili telefon sa kompjuterom ja moram originalan telefon da krekujem, to jest da ga jailbrejukem… mislim zaista strašno… pogotovo za te pare… Prosto ne mogu da verujem da takvu stvar nisu stavili, što je sramota… Al nema veze…
Ljudi covek ima 3GS, tako da mu iBluetooth nece raditi, zbog novog bluetooth cipa koji se ubacuje u 3gs, iphone 3g ima stariji cip, i na njemu ibluetooth radi, ali na 3gs ne radi, jos uvek :-(
Pobogu, naravno da sam znao da oni umeju to da napravi, svašta!
Ali mi ne ide u glavu koji to veliki, tajni i misteriozni razlog može da bude da takvu glupost ne stave… Sigurnost podataka? Smanjivanje konkurencije i povećavanje tražnje za Iphone?
Zaista ne razumem, ali nije ni bitno… nije toliki problem… Barem mogu dva iphone-a da prebacuju podatke jedan sa drugog…
Cek, jel ti stvarno mislis da oni nisu znali to da odrade?? 😊
Pogledaj malo po netu sta i kako pa tek onda pricaj o tome…
Prvo, on nije ni rekao da nisu znali. Drugo, to i jeste poenta, znaju i mogu - ali neće.
zverko wrote:
samo ne mogu da shvatim poentu da ba bih mogao da povežem dva telefona ili telefon sa kompjuterom ja moram originalan telefon da krekujem, to jest da ga jailbrejukem… mislim zaista strašno… pogotovo za te pare…
Ovo je surova istina. Čovek stvarno mora biti slep kod očju pa da ima primedbi na ovakvo razmišljanje.