Peđa, hvala za karme 😊
Neoficijelni AppStore teško. Cydia i Rock to već rade za jailbreak telefone, gledao sam malo isplati li se i meni deluje mrka kapa. Jedine ozbiljne pare znam da je uzeo onaj lik što je napravio Tethering enabler, nešto tipa 20k$ za dva meseca. Što se tiče disclaimera, čsto sumnjam da Apple to nešto gleda, no se ne bih igrao sudbinom. Doduše, znam za barem jednu firmu koja ima aplikacije i na Cydii i na AppStoreu i to sve uredno im piše na sajtu 😊
Hvala Mario 😊
App je odobrena za 2 radna dana (petak i ponedeljak). Isto tako i update za Run Mate. Nešto ne verujem da sam baš toliko srećan, pa mi deluje da je onaj potez, kada su upgradei prestali da se pojavljuju na new releases listi smanjio broj postalih aplikacija jedno 10x ili tako nešto. Pa sad imaju manje posla i brže ide.
Ili je Apple zaposlio 5-10x više reviewera (što sumnjam).
DS_Store, trebalo bi da me ima na svim prodavnicama, znam da je Run Mate imao jednog kupca iz Hrvatske. U narednim verzijama će se pojaviti i lokalizovani Quickie, pošto stvar već postoji u 1.0, samo da sad ubacim prevode. Dao bih ti promo code u zamenu da prekucaš ovih 3-4 pasusa na hrvatski, ali na žalost nema promo codeova van US-a. Zašto to i posle dve godine ima samo za US store, nije mi jasno.