Hehe, Aleck ti je dobro rekao. Najgora kombinacija za dizajnera :D
CrazyDesigner wrote:
E da, jos samo nesto.. Ako vam se ne svidja nas forum, koji moj onda idete da vidite kakav je…
A znaci zanima vas.. Pa lepo!!!
Idemo zato što nas je kolega zamolio da odemo da pogledamo.
Da li smo se registrovali, to ćeš videti po drastičnom nepovećanju broja članova :D
Kao dizajner bi trebalo da znaš da su ratne boje crvena, plava, crna..nikako zelena 😊 Naprotiv, ista je umirujuća.
Forum kao naš ima geografsku odrednicu u svom imenu, što nikako ne odražava političku ili nacionalnu obojenost. Ne znam kako si zaključo da smo ‘srbende’, šta dog da podrazumevaš pod tim (a rekao bih da ima negativnu konotaciju).
Niko nije rekao da je SMUG najlepši sajt na svetu, ne znam čemu prozivka takve vrste. Kod SMUG-a postoji raskorak između želja i mogućnosti. Kupljen je drugi engine za forum, ali budući da ne želimo da izgubimo ni jednu poruku, radi se pisanju kôda koji će importovati bazu u novi engine (EE).
Marko jeste uputio dobru opasku za ime foruma. Kome je internet stran, maksimalan domet jeste kucanje u neki pretraživač ‘iphone srbija’, a kome nije, taj će pronaći ili dev team ili iClarified ili bilo koji drugi blog/forum otvorenog tipa sa informacijom koja mu treba.
@zerocool I širenje linkova, kao načna dolaska do nekog materijala na nelegalan načn, je takođe vid kršenja zakona.
http://www.arsetnorma.com/Serbian/zakoni/Zakon%20o%20autorskom%20i%20srodnim%20pravima.htm
Autor programa ima jedini isključvo pravo da određuje pod kojim uslovima i ko sve može da distribuira program. Ako nudite linkove, to se svakako kosi sa onim što autor programa želi, ergo kršite zakon. Pogotovo što su spomenuti GPS programi, čji autori skoro u svakoj zemlji imaju firmu koja stoji iza lokalnih mapa, tako da i nije naivna priča i fazon ‘baš će nekog Amera da boli d*pe što sam ja u Srbiji okačo ove linkove’.
Je li ono skoro bila i neka afera sa rapid-serbia forumom?
Srećan rad 😊