Krivo mi je što zbog obaveza nisam imao predstavu da je subota odmah iz ugla i da sam zaboravio da ostavim neko obaveštenje, da pozovem ljude da prisustvuju sastanku, ako se bude fotkalo, da to lepše izgleda.
MOlim sve one koji čtaju ovo i koji mogu da dođu u subotu, da dođu. Neće prezentacija poleti odmah u 12, verovatno ćemo sačekati da se okupe ljudi, pa početi tamo oko 13h.
Ajmo da se dogovorimo da svi koji hoće licencu, ali na stranu i to, nego da se okupimo pre narednog zvaničnog okupljanja, mi forumaši, može kod Peđe u radnji, da podelimo licence, a ja da objasnim princip rada Maperture Proa, na setu svojih fotografija.
Nemam obraza tražiti licence od ljudi iz Uberminda, a da ništa nisam odradio kako sam im obećao.
Na žalost, ne počnjem raditi jer mi trebaju pare, već jer je vreme da započnem i karijeru, a ovo je najgori trenutak za zapošljavanje. Prvo se radi godina dana sa ugovorom o delu, za 280€, a onda godina dana pripravničkog staža, pa tek onda normalno mesto i plata 😊 Radovaću se i ako me ne prime u ponedeljak :D
Jbga, tako to ide. Ja sam najpre stažirao godinu dana u Kliničkom Centru za dž (mama i tata mi davali za prevoz i topli obrok); pa sam onda radio još 2 godine kao početnik za 75% plate (2004. je to bilo tačno 11500 dinara); pa mi se onda posrećilo te sam našao pristojan posao (naravno, sa pristojnom platom).
Šta da ti kažem, srećan početak građenja karijere:)
I vidimo se kod Peđe u februaru na prezentaciji (ako i ja ne popijem radnu subotu).