Ovo nije baš SMUG akcija, ali jeste reč o nečemu što me je ‘nateralo’ da potrošim $10.
Imam neki iPod koji hoću da rasturim i da popravim tako neki drugi, a na njemu video dva albuma, pa reko hajde da ih skinem. Na kraju sam 1h potrošio isprobavajući YamiPod, Senuti i još neki program i ni jedan nije odradio tako jednostavan posao.
Onda se setim da su pre par dana Miki, Srđan i mislim Obrad, kupili paket u kome je bio iRip, koji služi za to što mi je trebalo.
Skinem iRip, registrujem ga onako ‘narodski’ i primetim kako autori, mala nezavisna programerska kuća iz Australije, apeluje da se njihov proizvod ne krade.
Doduše, uradili su to na vrlo pristojan načn. Ponudili su, onome kome je skupo da da $20 za iRip kôd za popust, da ga kupi po nekoj nižoj ceni. A ispod su rekli i da ako ima neko kome je i ta cena sa kôdom i popustom visoka, da im se javi na tamo neki mail i da će mu dati besplatnu licencu. 😊
Zaintrigira me to, odem na kupovinu, ukucam HONESTY_DISCOUNT koji su dali za sve one koji žele da budu fer prema njima i vidim da su dali bogami dobar popust. Ni manje, ni više nego 50%, tako da sam se odlučo da uzmem program, iako sam već završio ono što mi je trebalo. 😊
Da se na tome ne završava njihov smisao za biznis, jer da nisu dali onako lep popust, ne bi dobili ni tih $10, a ja bih na aplikaciju zaboravio i pitanje je da li bih je ikad više i upalio, govori i čnjenica da sam kao kupac dobio i generički kôd za kupovinu njihovih ostalih proizvoda sa 25% popusta…THANKYOU25. 😊
Lepo, nema šta! 😊
Elem, ako želite da kupite neki od njihovih proizvoda pravac na http://thelittleappfactory.com/ Možete sa svakim probati foru sa ‘narodnim’ ključem, pa onda na kupovinu, moguće je da će raditi. Lepo njima, lepo vama.
Post edited by: Mario, at: 2010/01/11 18:05