‘Problem’ je smesan ali cu ga ipak izloziti… Skoro svaki put kad postujem, u onom kvadraticu sa desne strane iznad brojaca postova mi pise da postujem sa drugog uredjaja- prvo mi je pisalo da pisem sa Mac mini-ja, drugi put sa MacBook-a a treci sa iMac-a a u stvari ja svaki put pisem sa minija… U cemu je stvar?
Edit: Evo i sada mi pise da postujem sa iMac-a :laugh:
Posto ja imam MacBook, Mac Mini , iMac i Xserve a imamo slicne nickove, tacnije Red nam je zajednicko forum se zbuni, jer je zbunjive prirode pa pomesa tebe i mene 😉
nista strasno, za sada… problem ce nastati ako nam se pomesaju frizure
@Miroslav Na raznim forumima sam videla gde ispod korisnickog imena pise izmedju ostalog i sa kog browsera surfujes ili npr. koji OS koristis pa sam tom logikom pomislila da nije ovo nesto tog tipa :laugh:
Doduse bilo mi je cudno sto vecini pise Xserve :laugh: :laugh:
Drago mi je da sam vas nasmejala a i ja se bogami lepo ismejah kada sam shvatila :laugh:
hahahahaa :D šteta što nema i tako neki ‘termometar’ za švalerizam, pa da nivoi budu nešto kao:
Čarli Čaplin
Luj de Fin
Dejvid Duhovni
Šon Koneri
Žan-Pol Belmondo
Dragan Nikolić
Dejvid Duhovni je na prvom mestu, jel si ti gledao Kalifornikaciju!? 😊
Mozda bi sada trebalo ubaciti nove modele u listu kategorija, prilicno je stara a svasta se izdesavalo u medjuvremenu. Neki clanovi imaju mnogostruko vise postova od potrebnih za Xserve!