kapiram da to nema neke veze sa ebay-om jer ja kupujem sa mastercard karticom i nikakve mi paypal-ove ne trazi ebay.
Za većinu aukcija prodavci traže isključvo PP. Jedino ako kupuješ od neke prodavnice, koja ima svoju e-radnju, pa može da prime i kartice preko eBaya, ali onda, iz iskustva, znam da je jeftinije otići na sajt prodavca pa od tamo kupiti robu, jer bude malo jeftinija od cene na Bayu (zbog provizije koju im eBay uzima).
Ne mora da znač da je izvodiva šema, ali postoji često kao alternativa 😊
Meni je MX Rev, kao još gomili ljudi, skroz vrisnuo i registruje jedan levi klik kao dupli klik.
Čistio, otvarao, zatvarao - badava.
Ja imam MX Revolution preko godinu dana i nemam nikakvih problema s njim. Chak ni ta olabavljena guma na scroll-u za koju se, koliko sam primetio, svi zale.
Jedini problem mi je shto kada upalim CounterStrike MX nije ni za q***! Zato cu da pazarim Razer Imperator.
jee, koristiš li ona free wheel mode na Revu? Mislim da strada guma samo ako se preterano koristi free wheel, ali ne i pri normalnoj upotrebi klik-klak skrola 😊
Uh, ja i zaboravio da je ovo čovek ostavio oglas :D
Guma se samo preseče, izbaci 1-2mm viška i vrati nazad, ne mora se čak ni lepiti, mada može 😊 Oba svoja Revolutiona sam tako sredio 😊 Tj. ja prvog, a u servisu na istin načn drugog 😊
jee, koristiš li ona free wheel mode na Revu? Mislim da strada guma samo ako se preterano koristi free wheel, ali ne i pri normalnoj upotrebi klik-klak skrola 😊
Ne, koristim click-to-click scroll.
Btw imao sam par misheva i Logitech G serije i svi do jednog su mi otishli. Isto desni klik :(
MX Revolution, god help him, radi super samo taj losh senzor… Odlichan za rad zbog gomile dugmica ali nije za CS :/
Mario, ovaj tvoj link je spektakularan! Mozda sam do sada razmishljao da li sam gresham prema Presvetom Logitech-u, ali sam video da ima i gorih od mene. Ja pljujem, ali neki i ‘handžar’ potežu. 😊))
Neverovatno mi je da si mi bash ti savetovao reklamaciju u garanciji. A vidi sebe… pa ruke su ti umazane mishijim uljem do lakata! 😊 :evil:
Naruchio sam Orochi iza Amerike, tako da treba nastaviti ovaj topic u istom ili slichom tonu. 😊
Hehe, kao što rekoh, nisam imao garanciju na tog prvog mišonju, pa sam morao svojeručno 😊
Posle sam reklamirao stvar, naravno 😊
Kod Logitecha mi se sviđa što hoće da ti zamene proizovd novim. Syebe li ti se nešto, kopiraj račun, zapakuj miša i pošalji na adresu koju imaš negde na njihovom forumu. Ne da će da ga skrpe, već ubace novi i šalju 😊