Imaš po Tehnomarketima Belkin-ove 7-portne USB hub-ove za nekih 2500-3000 dinara, ako me sjećanje još dobro služi za cijenu. Ako ti je draži Logitech, ljudi su se žalili da neće da rade baš kako treba, opet - koliko se sjećam (jer nemam USB hub, osim onoga na tastaturi)...
Naravno, ako kupiš negdje (mislim, ne preko foruma); napiši gdje si, šta si i po kojoj cijeni kupio. Može biti korisna informacija za sve nas…
Toliko koštaju ovi sa eksternim napajanjem. Ovo sa 7 portova mi interesantno, video ih u Švajcarskoj i pomislih ko će ovo da tegli sada za Beograd, sigurno ima i kod nas. Eto, bio sam u pravu, samo sa par meseci zakašnjenja. B)
Za tu cenu pretpostavljam da imaju i eksterno napajanje, zar ne?
Toliko koštaju ovi sa eksternim napajanjem. Ovo sa 7 portova mi interesantno, video ih u Švajcarskoj i pomislih ko će ovo da tegli sada za Beograd, sigurno ima i kod nas. Eto, bio sam u pravu, samo sa par meseci zakašnjenja.
Ja kupio za 750 dinara A4tech i mogu da kazem da je totalno sranje. Znaci stampac moze da radi, i kopiranje manjih fajlova na usb. Hardovi i ostLe stvari ni pod razno.
Toliko koštaju ovi sa eksternim napajanjem. Ovo sa 7 portova mi interesantno, video ih u Švajcarskoj i pomislih ko će ovo da tegli sada za Beograd, sigurno ima i kod nas. Eto, bio sam u pravu, samo sa par meseci zakašnjenja.
Hmmm… Naterali ste me da pogledam Tehnomarket i evo sta ima na njihovom sajtu, za pristojnu cifru od 800 dinara. Mislim da je njihovoj slici sa 7 portova, u opisu pise da je sa 4…
Ja kupio za 750 dinara A4tech i mogu da kazem da je totalno sranje. Znaci stampac moze da radi, i kopiranje manjih fajlova na usb. Hardovi i ostLe stvari ni pod razno.
O tome i pricam, zato i kazem da ne kupuje djubre. ——————————————
Hmmm… Naterali ste me da pogledam Tehnomarket i evo sta ima na njihovom sajtu, za pristojnu cifru od 800 dinara. Mislim da je njihovoj slici sa 7 portova, u opisu pise da je sa 4…
Mmnogo povoljnije nego 29.99$ koliko je na Belkinovom sajtu.
NARAVNO da je mnogo povoljniji kada to nije taj sa slike. To je sasvim drugi model koji NEMA externo napajanje, pa su gore pomenute pojave vrlo moguce. A to 800din umesto 29,99dolara moguce je samo u bajkama, naravno, kao i druge neverovatne stvari.
Imam ja da ti ponudim jedan rabljeni Belkin 7-portni USB hub, ispravan i kompletan, po lepoj ceni - SAMO 10 evrića iliti 1 črvena.
Više mi ne treba, pa rekoh da mi ne stoji ovako na stolu bezveze. Ako hoćeš kontaktiraj me na 063 585 228 Srđan