Status report - nikako ovakav - obavezno da pršte progress barovi! (i to ne barber’s pole, nego procentni)
Bice. Nesto mi je tukao procesor pa je izbaceno u ovoj beti.
Pošto, očgledno, nema voodoo magije da se skine samo audio bez videa, trebalo bi da ume da se radi nešto s tim videom.
Koristim ffmpeg, za sad executable a nekad verovatno deo koda. Moze da radi kasnije i video konverziju i resize videa i sto cuda al mi se nekako vise svidja prostiji alat.
Jasno je meni da se program zove ‘...music collection’, ali ne vidim šta bi me motivisalo da koristim YouTube grabber koji radi samo deo onoga što drugi grabberi rade. Ubedi me u suprotno.
Ozenim ti se ja pre nekoliko godina. I sad sve lepo i krasno al moja zena voli da slusa muziku. Posto nije purista i ne smeta joj manje kvalitetan zvuk onda ili a) pusta plejliste na youtubu (pa mi ubija net) ili b) primorava me da skidam rucno svakojake fajlove, konvertujem ih i sta sve ne.
Ovako sad imam alat koji radi x fajlova u fire and forget modu, skine sve preko noci pa nek slusa kolko hoce. Jos lepse, program je dovoljno prost da i ona sama moze da ga koristi.
Vecina aplikacija ili ima previse opcija za moj ukus, ili radi fajl po fajl, nisam uspeo da nadjem batch download i konvertor koji bi mi odgovarao.
Ukratko ovo ti je program za porodicne ljude 😊
Kada klip ima HQ, da li se defaultuje na isti? Nisam baš audiofil, ali je standard quality YouTube audio često uvreda za moje uši (ova tri default URL-a su savršeni primeri)
Bice, nije previse tesko da iskopa formate i trazi najkvalitetniji (ili da opciju da biras).
Btw, Lily Allen, ftw!
:D