Prvo podigni Disk Utility app iz Utilities folder-a i uradi Repair Permissions na system drive-u…Zatim, kad podignesh Mail app, izaberi mailbox ili mailbox-ove ako ih imash vishe, i zatim uradi Rebuild sa Mailbox menija…Dobro bi bilo i da ochistish Sent folder ako nisi nishta brisala do sada…
To shto ti pada Mail app i Safari po 5 puta dnevno ne bi trebalo da ima neke veze sa samim aplikacijama, vec sa nekim problemom u systemu..Zato prvo probaj sa Disk Utility aplikacijom kao shto sam gore naveo, a ne bi bilo loshe ni da malo ochistish cash-ove sa nekim programchetom /da ti ne objashnjavam kako to da uradish rucho u Terminal-u/...Probaj recimo freeware Maintenance app..
Takodje proveri Software Update i instaliraj update-e za tvoj system, posebno Security updates…
Ja koristim iskljuchivo Mail app od samog pochetka, imam 9 email naloga i primam i shaljem gomilu poshte svaki dan, chesto sa povelikim attachement-ima…Nikada nisam imao nijedan problem i sve radi savrsheno, kako na starim Mac-ovima tako i na ovom novom - iMac Intel 20’...
Post edited by: SERBIAN, at: 2007/03/02 14:03