Ja zbog istog ovog problema pizdim već mjesecima, ali rješenja nema. Čistio novčanik, jeo i srao kolačće, resetovao ragastov, ali bez uspjeha. Ostalo mi je još da se dogovorim sa Mikijem da resetuje mambu i onda me možda forum i ujede… Ovako - slaba vajda… 😛 😛 😛
Odkud ja Visitor? :S Znam da se ovo desilo jer sam oduglovačo pisanje posta, ali zašto je forum prihvatio post ako me je izlogovao u međuvremenu? Jel ima ovo veze sa gore pomenutim bugom i može li se ispraviti?
Odkud ja Visitor? :S Znam da se ovo desilo jer sam oduglovačo pisanje posta, ali zašto je forum prihvatio post ako me je izlogovao u međuvremenu? Jel ima ovo veze sa gore pomenutim bugom i može li se ispraviti?
Tako to radi, nema leka osim da dok pišeš dugačku poruku obaviš desni klik na bilo koji link na sajtu (može i home page); još bolje neki od linkova u forumu, da bi se osvežio cookie.
Upravo sam imao nadprirodno iskustvo. Otvorio sam forum, i gle čuda bio sam ulogovan (ne samo na spisku nego stvarno); a pre toga sam resetovao Safari (isprazni keš i obrisao kolačće).
Izvini, a otkud sajt da zna da si ti resetovao Safari? Jeste, ostao si ulogovan, ali se pojavio login box na strani, jel’ tako? Ovo bi bilo čudno samo da si se ti prethodno izlogovao, pa resetovao Safari.
Ne samo da me je bilo na spisku nego sam bio stvarno ulogovan (nema login boxa već piše ‘Zdravo, ivan90bg’ sa sve linkovima iznad)
Odma kad sam video to sam pomislio da možda nisam kliknuo na Cancel umesto na Reset dugme, ali pogledao sam u History meni i na listi su bile samo četiri strane koje sam posetio nakon reseta.