Takodje! Koliko sam provalio desava se najvise kada se otvori top sites prozor pa sam iskuljucio tu opciju i od tada mi DOSTA manje pravi probleme. Jel si probao neki drugi browser?
Ja do sada nisam primetio dati feature.
Koristim SL 10.6.2 i Firefox 3.6, od playera VLC 1.0.4. Ne znam, možda svi imate instalirano nešto na Mac-u što ja nemam, pa to pravi zvrčku.
Meni se nešto slično dešavalao i na Leopardu posle jdenog updejta. Posle sledećeg je prestalo. E, sad, nisam zapisivao kojih. Isto na Leopardu se desilo na još jednom iMacu koji ‘mi je pod kontrolom’, koliko se sećam problem se pojavio sa 10.5.6, a nestao sa 10.5.7.
Safari je imao update gde se izričto napomenulo da se gađa taj problem… zapravo to je onaj poslednji update koji je bio. Koliko je rešen - procijenite sami…
Ja do sada nisam primetio dati feature.
Koristim SL 10.6.2 i Firefox 3.6, od playera VLC 1.0.4. Ne znam, možda svi imate instalirano nešto na Mac-u što ja nemam, pa to pravi zvrčku.
Kao što vidiš sa slike koristim Safari i QT, ako sa default programima neće onda jbg.
@Castor da sam bar skinuo sa neta SL pa instalirao ne bi mi bilo zao, nego sam kupio ko kreten original. To mi je za nauk.
Vidiš, stavio sam da mi novi tab i prozor otvaraju blank page, i sad mnogo brže radi… bilo na top sites, i cirkus jedan kolko se čeka na novi tab ili prozor nedajbože