Sto se MP4 tice i QT-a, nece biti prevoda osim ako u samom mp4 kontejneru nema subititle trake. Mozete da probate sve moguce QT verzije.
Sto se ostalih plejera tiche, po meni je mnogo bitnije da mi slika bude glatka i kvalitetna nego dal ce mi procesor raditi na 10% ili na 30%. Sta vishe, prilichno mi je debilno dati pare za macbook sa C2D ili za iMac opet sa C2D procesorom i da sve shto radim, opet proveravam koliko resursa troshi, naravno, sve dok nije 100% zauzece procesora npr.
To pitanje me kopka od početka diskusije ali rekoh - možda čovek radi nešto zahtevno a hoće da gleda neki film dok to iza tandrče, pa gleda šta će najmanje da usporava to što radi.
Btw, našao sam ono u Plexu. Ovo je takođe nepregledno, i ostaje priča o komplikovanosti podešavanja. Ipak, zahvaljujem još jednom na pomoći. Karma + 😉
Thx, koliko ja kapiram, Plex je predvidjen da se koristi uz daljinac, i opet mora da izigrava media centar, pa samim tim, ne vidim svrhu preferences prozora kao sto smo navikli, jer je u duhu media centra. S obzirom da nashi dajlinci imaju 6 dugmeta od kojih su 4 kursori, ovakav rad se jednostavno sam posebi namece…
U krajnjoj liniji, svako proba od ovih 5,6 playera o kojima smo diskutovali pa probere neki za sebe, potrebe, prohtevi i ukusi se razlikuju 😊
Treba da radi.
Probaj da instaliraš QT7 pored tog QTX.
Upravo sam instalirao QT7 i nema prevoda, a CPU je 45%.
Najgori je od svih playera.
QT nije obichan player..Skini Mplayer i teraj shta ocesh…i kakve veze ima kolko procesorske snage koristi ako ne radish nishta drugo? ako radish koristice manje i terace ti film bez problema..ako ima da se shiri shirice se..
Darko, nazalost ne stizem cesce da budem na forumu, ali kada dodjem i kada vidim neki Tvoj post, svaki put ces dobiti od mene po jednu karmu u znak zahvalnosti za genijalni program koji si mi preporucio!
Darko, nazalost ne stizem cesce da budem na forumu, ali kada dodjem i kada vidim neki Tvoj post, svaki put ces dobiti od mene po jednu karmu u znak zahvalnosti za genijalni program koji si mi preporucio!<br><br>Post edited by: kontakt258, at: 2010/03/01 08:48
I ja nisam stigao da se igram sa Subler-om :(
Post edited by: Darko Selaković, at: 2010/03/01 19:50