nije bio problem do dimenzije. probao sam da ubacim 50x50 u jpg formatu. problem je sto ga on kao upload-uje medjutim izbaci mi stari avatar, novog nema ni za leka
EDIT: da pojasnim bolje. Kada ja hocu da obrisem stari avatar, on ga obrise. I to je ok, Evo recimo sada nemam avatar. Medjutim, kada sad pokusam da ucitam novi, on ga ucita(kao) ali mi prikaze stari, i taj stari i zadrzi. Neko je vec imao problem s tim, i resenje takodje nije nadjeno.
Mozda je glupo pitanje, ali ako ti je tema sira sad, sto ne povecas i osnovni template? Iovako je smrdljivo uzan, a ona zelena nam iovako bije u oci, cuti i smrdi tu po strani i nicemu ne sluzi.
kliknu sam taj mali submit svih 15 puta.
A za template, uredu, nemoj da ga menjas, al bar pusti neke ovcice da pasu okolo :laugh:
EDIT: bem ti, ovde se okupljaju ljudi koji su stvarno odlicni dizajneri, pa onda fotografa ima koliko hoces sa sve izrazenim smislom za umetnost, pa sta ti ja znam, to su u principu ljudi koji koriste Mac, i sad ja bi stvarno da se distanciram od onih tema EE ili ovo ili ono, nemam nameru da povezujem s tim ovaj post, ali ovo je bre takvo ruglo, pa uzas, jbt. Pa ovo neko da hoce da napravi ruznije i sa manje smisla, pa ne bi uspeo sve da mozga do aprila. Odvratno. Znam neke forume o stocarstvu koje kada uporedis s ovim, oni izgledaju ko Mac Home Movie(Gizele Bundchen) a mi ko PC Home Movie. http://www.youtube.com/watch?v=KNnX6XRQBec
E, sad i mene zeza, neće da promeni sa ovog 4D postera na onaj stari ili na neku novu sliku s kojom probah. Mora da ima neki blentavi interni keš koji koristi.
verovatno nisi videla da je i Miki sad promenio, tako da… ocigledno je nesto iscukao. E sad, malo je problem sto se template malo raspao, no sto se mene tice, nista za to, odvratno je u svakom slucaju.:sick:
bar te ovcice da se pojave B)
edit: zakrpio se i template, tj tema je ‘upala’. garant madamov cuka sa svih 10 prstiju B)
Da, sada je sve OK osim forme za unosenje post-a sto i nije neki problem. Ja predlazem da se ovde nista vise ne dira dok se ne prebacimo na EE. Slazem se sa Kanackim za dizajn ovog foruma i da jeste glupo jos vise zbog toga sto je forum prepun dizajnera, fotografa… ALI, prvo ljudi se ne nude dobrovoljno (ili bar ja nisam upoznat) a drugo usled skore selidbe na drugi forum bolje bi bilo (a i lakse) da se tamo napravi dobar dizajn.
LaMar ja sam odavno negde na forumu ( jbg zaboravio gde ) ponudio
svoje fotografske vestine i znanje za clanove Smuga.Imam opremu,rasvetu..
sve sto treba.Kad vec ne znam da pravim web strane,pisem programe,popravljam Mac
racunare…mogu da se oduzim zajednici fotografisanjem.😊