Uh, uh, uh, reci mi samo molim te: dokle se stiglo s tim? Mislim na samo ubacivanje Dachaz-inog koda u EE (ili obratno, kako već ide)?
Kao što spomenuh na onoj drugoj temi - skoro sam iskopao to čudo i baš mi je zasmetalo to što je template iste širine kao i ovo sada što imamo. Previše je uzano za 2010 g. po mom mišljenju.
Ali opet, ako se odmaklo u sređivanju onda uopšte nije bitno, da se sad i tim ne zamlaćujemo.
Uh, uh, uh, reci mi samo molim te: dokle se stiglo s tim? Mislim na samo ubacivanje Dachaz-inog koda u EE (ili obratno, kako već ide)?
Kao što spomenuh na onoj drugoj temi - skoro sam iskopao to čudo i baš mi je zasmetalo to što je template iste širine kao i ovo sada što imamo. Previše je uzano za 2010 g. po mom mišljenju.
Ali opet, ako se odmaklo u sređivanju onda uopšte nije bitno, da se sad i tim ne zamlaćujemo.
Menjaj ako hoćeš slobodno, kao što sam pokušao par puta da objasnim, dizajn se mnogo lakše menja u EE-u, samo treba videti sa Dačom da li ima vremena da to opet pretabač u HTML, a ja ću se već snaći da ubacim ove EE tagove gde treba. Koliko sam ukapirao, ti si Dač poslao PSD fajl ili sam ja pogrešno shvatio?
A dokle se stiglo, ne bih još, ali sam ‘žrtvovao’ današnji dan i deo vikenda da ponovo uvezem korisnike iz Mamba sada u EE 2.0.
A zašto nam ti ne bi napravio novi dizajn kada ti se ne sviđa postojeći?
madamov wrote:
osim DS_Storea koji je to i uradio pre dve godine
nije problem da ja uradim dizajn, ali ne bi da zurim, tek se ubacuje DS_Store-ov koji je uradio pre dve godine
cujemo se 2012 po ovom pitanju, svako pozurivanje bilo bi cist bezobrazluk
B)
A zašto nam ti ne bi napravio novi dizajn kada ti se ne sviđa postojeći?
madamov wrote:
osim DS_Storea koji je to i uradio pre dve godine
nije problem da ja uradim dizajn, ali ne bi da zurim, tek se ubacuje DS_Store-ov koji je uradio pre dve godine
cujemo se 2012 po ovom pitanju, svako pozurivanje bilo bi cist bezobrazluk
B)
Požurivanje nije, ali ovo što ti radiš jeste. Ostao si mi dužan da kažeš ko se još nudio.
pokusao da promenim avatar… nece. pokusao opet…nece. 15 puta i NECE.
sramota, bruka, uzas. s**** se na ovaj vas mambo. toliko…<br><br>Post edited by: Darko Selaković, at: 2010/03/04 14:13
Srdjane, dobri moj brate…. Sad vec mislim da ti neko koristi account na SMUGU. Moram hitno da izadjemo u NS sa nekim ribama…
Sta te boli k**** za avatar, hoces ovce sa strane, nervira te mambo… wtf?
Prvi vikend zakazan, imam top 3 klinke za tebe da te vratim u zivot! :woohoo: :woohoo:
Pa da zapevamo zajedno onda… ONA HOCE MAMBO A SI SI :laugh: :laugh: :laugh: