dzine wrote:
Kada kliknem na Go on mi izbaci ovo:
ali radi na modu: Quick (on-line) algorithm<br><br>Post edited by: dzine, at: 2010/02/28 14:25
Full Defragmentacija diska moze samo da radi dok ne koristis disk (ne moze jer vec koristis disk,tj na njemu je instaliran OS,a on trenutno radi)
Ti treba da program narezes na CD,onda kad restartujes komp butujes sa CD-a (ili naprimer prebacis na USB) i onda tek mozes da radis Full defragmentaciju,jer HDD u tom trenutku ne radi nista…E,sad to rezanje nije tek tako,i ne mozes damo da narezes aplikaciju na cd,vec je malo komplikovanije…
Ja ti preporucujem da pronadjes Bootable Disk Utilities na interentu ili Leo911,skines to,i pratis upustva…
Tu imas jedno 20-ak aplikacija za popravljanje,defragmentaciju kompa i jos milijardu sitnica…Odlicna stvar ako nesto zajebes,za ciscenje,popravke i sve zivo…
Post edited by: nowak, at: 2010/02/28 14:49
PS. Najbolje ti je ako imas externi HDD,da lepo prebacis aplikacije i fajlove na njega,obrises ovaj , reinstaliras sistem i sve vratis nazad…Po meni mozda cak i brzi,sigurno laksi i bolji nacin da osvezis komp
Post edited by: nowak, at: 2010/02/28 14:55