E, toga bas nemam, rakija i vina imam uvek ali tih slatkisa ne (sto se ne bi reklo po mojoj figuri 😊 )
Vidim ja da bi bilo bolje da smo sastanak odrzali kod mojih na selu, ima u izobilju rakije, paprike u pavlaci, sira, pogaca, ma sve od slanine do sarmice 😊
ufff ovo je tesko iskusenje ... dal’ da dodjem, a odavno se spremam. al’ ne znam ‘sa cim cu pred Milosa izaci…’ 😉 te ova rakija, te ona rakija, a osim toga nisam odavno ‘trenirao’. ako nista drugo videcu da vam posaljem jedan flasirani pozdrav odavde iz CG, ako uhvatim nekog da to ponese.
Kosta i ja idemo sutra licno da probamo svaku hranu koju mozete naruciti na kasnijem rucku, a vrlo lako mozemo zavrsiti kod mene na isprobavanju rakije…toliko o posvecenosti 😊
Nažalost, ne mogu da dođem u nedelju, majka mi je za vikend jedva ostala živa, u bonici je u Kikindi, pa za vikend i sledeće nedelje moram da budem sa ocem (ove nedelje je ostala sestra sa njim). MMX-a i Marija sam obavestio telefonom jer ne znam kada bi inače pročtali mailove i ovu poruku, da se snađu za prevoz. Izvinite momci, neki drugi put.
Posle razmatranja smo se dogovorili da se sastanak u Kragujevcu pomera za neki period. Novi termin ce biti blagovremeno objavljen a tema i radionica ostaje za tu priliku. Izvinjavam se svima koji bi dosli posebno ljudima koji su to potrvdili na FB-u i uklopili obaveze prema tom dogadjaju.