Nisam bio, mail sa ovakvom informacijom sam dobio tek juče po održavanju prezentacije. Međutim, čuo sam da se ovako nešto sprema, ali bez doatnih i preciznih informacija.
U svakom slučaju, ovakve akcije su dobrodošle i treba ih pozdraviti.
Mene je Mlađan (Kondormit) pozvao da dođem, ali sam imao obaveza to prepodne pa ne odoh.
iKnow i FIT (sa prostorom i opremom) su iza toga i kao što Darko reče, fokusirani su na studente (a evo, u tekstu se spominju srednjoškolci i profesori); tako da mislim to ne treba smatrati odužimanjem posla od nekim nam dragih ljudi.
E sad, u kom pravcu će se to dalje razviljati, videćemo.
zaebashe Popa :( .. Ko su ove baje shto se pominju?
Mislim da nisu konkurencija. Nadam se samo da će akcija duže da traje od one koju je Ljubica svojevremeno pokušala da napravi sa Medicinskim faksom (na kraju se svelo da su prodali par mašina fakultetu, a koliko čujem i ovo je inicirano prvo kupovinom nekih 20 mašina).
Nego, ja nemam vremena, ako ima neko da sroč vest da je stavimo na sajt, da ne bude posle da ‘navijamo’ za neku stranu. Može i u TextEditu, lepo radi copy&paste posle u ovo čudo od Mamba.
a sa kojim distributerom saradjuju?
i sta je uopste Metropolitan univerzitet?
elem,o treningu:
Kursevi su prevashodno namenjeni profesorima i učenicima srednjih škola.
Kurs se sastoji od sledećih modula: Animation, Audio, Foto, Video i Web, i traje 3 dana.
Najkreativniji završni radovi će biti nagrađivani!
Taj univerzitet je u centru i ja znam da ja pri njemu FIT jer po novom zakonu ne moze poslovati skola van univerziteta kao ranije pa su ga skoro formirali iako FIT posluje od ranije.
Koliko ja znam oni imaju dogovor sa GlobeNet-om pa otuda ovo