Ja ti kažem pretvorio se u zvijer, sve se ubrzalo drastično.
DS, opusti se… ne očekujem u ovoj družini ciketanjenje tog tipa… jesi nindža il si… i te fore… pa mi smo valjda neki entuzijasti j*****... eeeeee :laugh: :laugh: :laugh:
Post edited by: Darko Selaković, at: 2010/03/30 13:05
Prva,druga i predzanja tacka me mame da updadeujem.
Priznajem da sam u poslednje vrijeme imao malo zastoja sa SMUGom ali od koju sedmicu unazad je sve OK .Vjerovatno kako je mAdamov cheprkao po serveru.
U globalu nemam nikakve potrebe za ‘renoviranjem’.
Ukoliko kasnije izadje opet neki update…moze li se ovaj preskociti ili mora po redosledu??
Možeš da ga preskočš, ali će u neki budući 10.6.4. Combo update biti ubačen i ceo 10.6.3 update, a da instaliraš obični 10.6.4 na 10.6.2 ne možeš, mora taj Combo.
Moćićeš ovaj prekočti ako sledeći put, npr 10.6.4 ili 10.6.5 budeš stavio kako combo update, ali se u tim combo update-ovima nalazi i 10.6.1 i 10.6.2 i 10.6.3, tako da sve dok budeš imao 10.6x poslednji combo update će sadržati sve predhodne. Nemaš razloga da ne staviš combo sad, a u slučaju da si baš toliki skeptik, a ti proguglaj da slučajno neko nije imao problema sa mašinom kao što je ti imaš, mada je mizerno mala verovatnoća da će ti se tako nešto desiti.
Nemaš razloga da ne staviš combo sad, a u slučaju da si baš toliki skeptik, a ti proguglaj da slučajno neko nije imao problema sa mašinom kao što je ti imaš, mada je mizerno mala verovatnoća da će ti se tako nešto desiti.
Nisam skeptik nimalo…ali moram priznati da sam debelu traumu navuko od KillBill-a , pa tim i taj nacin razmisljanja(preterano iskoriscavaje resursa).
Jasno mi je ,pa tim i debilno da nema potrebe za takvim razmisljanjem na ovoj platformi.
UHHHhhh sto mi se omastilo da ih tuzim za traumu hehehehe!