Instalirao po upustvu cikakoste i sve radi super, nisam wallpaper instalirao. iphone se rodio od kad je ios4 na njemu.
Multitasking je super, sve u vezi email-a je super, Character Count u Msg je kul, jedino BossPrefs stekaju i pucaju pa ne mogu neke ikonice da sakrijem koje me samaraju ali nista strasno.
a da ja pitam jednu glupost 😉
jel neko probao to sa 2G, jes da zvanicno nije podrzan, ali racunam da i nema neke razlike izmedju 2G i 3G. cuo sam da je u toku projekat transfera na 2G.
Čist SBSettings ili si mu odmah instalirao i neke one dodatke?
Pitam, pošto meni radi najnormalnije, a kad sam prvo uzeo i restore-ovao sve od JB softvera što sam imao na 3.1.3 nisam mogao da izađem iz safe mode-a, pa sam radio restore četvorke ispočetka.
Stavljena je samo tema druga, ostalo ništa nisam dirao. Uključo ram status, i to je to. Inače kad god sam smanjivao i pojačavao osvetljenje ekrana preko njega, zamrzao se fon i dobijao safe mod. Ajd baš ću probati da vratim na difolt temu. Ako dodje do promene, pisaću.
jel neko zna kako se sad na os4 podesava edge i 3g? kad udjem u settings pa general nema vise da se udje u cellular data nego samo on off… :blink:
jel neko to primetio? il je to samo kod mene
jel neko zna kako se sad na os4 podesava edge i 3g? kad udjem u settings pa general nema vise da se udje u cellular data nego samo on off… :blink:
jel neko to primetio? il je to samo kod mene
probao ja da preko onog programceta namestim al nisam uspeo :whistle:
sve sam namestio kako treba (kako je bilo pre) i nece da moze…
ako neko uspe nek objasni postupak 😉
Ja sam uspeo, na prvoj stavci sam ispisao ime, i na poslednjoj sve parametre. Prikljucio fon i instalirao na fon, radi, ali za jednu http://www.google.com stranicu skinulo 2.88din. Fala lepo-dovidjenja, istog momenta iskljucio.