Proverili su danas sa beogradskom berzom. Sistem belexa se iskljucivo moze koristiti sa windowsom xp ili 2000. Momak iz podrske je doslovce rekao mom kolegi koji ga je pitao ‘Ovo nije amerika, ovde nema macintosha’ . Sa Centralnim registrom i njihovom aplikacijom je identicno.
Zovi opet to nepismeno govedo iz podrshke i reci mu da ti obrazlozi zashto ‘iskljuchivo’ XP i win 2000, stavku po stavku, a ne da lupeta ovakve gluposti sa amerikom i macintoshima, i da bude malo pristojniji sa klijentima…Meni se to stalno deshavalo kad sam recimo trazio FireWire kucishte za hard ili USB hub pre nekoliko godina…Odgovor je bio ‘pa gospodine to ne postoji, hub je za mreze’ a za FireWire nisu ni znali shta je…itd…A ja cu da zovem direktora razvoja u Spinneker-u /mog odlichnog prijatelja/ da mi kaze shta ti treba da bi radio…Vrlo je moguce da ti treba iskljuchivo IE 7 ili neki drugi only microsoft djavo, jer nashe vajne software-ske kuce koriste iskljuchivo microsoft alate i kad naprave web aplikaciju to radi samo sa IE 7…Inache to je takodje obichaj u svetu, tako da se ne zalimo previshe na ove nashe…Blame it on micro$oft..😊
Inace @Serbian vezano za ono utakni ethernet kabal i vozi od kako su mi klinci namestili mac da radi na poslu vise ne mogu da koristim kucni adsl. Ovo pishem sa stonog pc-a umesto sa novog ljubimca. Sta treba uraditi da mogu da koristim i kuci i na poslu.
Sa Jabuka /Apple/ menija izaberi ‘System Preferences…’...Pojavice se novi prozor sa panelima…Klikni na ‘Network’ panel…Pod ‘Location’ izaberi ‘New location…’...Daj ime toj lokaciji, na primer EunetKuca ili sl.
E sad tu treba da podesish parametre za ADSL konekciju, a takodje i u ruteru da podesih Eunet settingse…Nema nikakve potrebe da opet menjash router settings kad ih jednom namestish da radi kod kuce…Kad dodjesh na posao samo promeni lokaciju /kao shto sam ti objasnio gore/ za posao i to je to…Tih Location settingsa mozesh da imash kolko ocesh u zavisnosti na koliko mesta se kachish na net…
Inache imash i ‘Assist me…’ dugme na Network prefs. panelu ako neshto zapne…
Post edited by: SERBIAN, at: 2007/06/19 05:31