Ovo se dešava sa svakim, recimo, petim videom koji pokušavam da pogledam. Ukoliko otvaram seriju tabova preko middle clicka, jedan od njih se obavezno otvori kao ovo sa slike.
Reload i stranica se učta normalno. Sve ovo se ne dešava na staroj varijanti, YT + ClickToFlash. Sada koristim SL 10.6.3 i Safari 4.0.5.
Meni se deshavalo poslednjih par dana na 10.6.3, najnovijim safarijem i neshto starijim ClickToFlash-om da flash nece da se uchita nego me poshalje na adobe sajt za update. Posle reseta kukija iz safarija i update-a CTF-a sve je ok. HTML5 mi radi na starijoj PPC mashini na safariju besprekorno, nemam tih problema, tj sestra nije primetila da se neshto tako deshava s obzirom na to da ona koristi taj iBook.
Imam instaliran i Glimmer Blocker, za sada je i on predmet istrage, dok se ne dokaže nevinost. Probaću da ga isključm neko pa da vidim kako će se stvari razvijati.
Meni su se pojavljivali svi vidovi brljavljenja.
Prelazak na levu stranu, update now u zadnje vreme, ali najčešće raspadnut video i neko pištanje - to se događalo sa ClickToFlashom, i identično sa HTML5 uključenim.
Nemam više živaca za testiranja, pa sam se vratio na najobičniji oldskool buđavi…
ma jednom Cika Kosta predlozi `Minitube`.....i sa njim je sve lako…Youtube,u svim browserima dosta jede CPU,a preko njega jedva 50%.....mozda i manje..probajte obavezno http://flavio.tordini.org/minitube