Ok , iz tvoje perspektive to tako izgleda .
Licno mislim da je iPad dobar proizvod cak i za decu
i svidjaju mi se tvoji detaljni odgovori u vezi LCD-a
sve je to lepo ali mogao si samo da izbacis par onih reci sa tackicama
i to koliko se tebi ....
cisto iz pristojnosti onako .
S Postovanjem
Vas Neshke
Da, verovatno sam mogao, al mnogo me nervira kada ljudi koji ne znaju pocnu da komentarisu i pridikuju ovde javno, jer ovo ce procitati 500 ljudi, reci ce, vidis, ovaj kaze ovo, ovaj ono, ko ce ga znati sta je istina. Evo, kaze covek da je gledao sinoc i isti je ekran kao na LCD-u, sto mu ne bi verovali.
Dakle ljudi steknu pogresan utisak, i onda se njime vode. A nema razloga za to.
Drugo, mrzim zamene teza tipicne u Majci Srbiji, ovde se svaka tema ili teza obesmisli na jedan iz neverovatnog miljea supersonicnih veru much srbijanskih nacina. Prakticno svaka tema. Kao sto si ti to svesno, ili mozda instinktivno, i uradio. Dakle tema je bila citanje bajki deci na iPad-u, a ti kazes, ma ja bi deci zabranio sve kompove, jer su suvise na njima. Dakle klasicna zamena, i dalje nastavljas jednom neistinom, satro gledao si sinoc, LCD i iPad ekran su isti. A i lepo si zaspao?! Eto…
A ova tema nije uopste naivna, vec peti put nalecem na te teze da je super citanje na tom i takvom iPad ekranu. Sto apsolutno nije tacno. Postoji sada vec citava plejada uredjaja namenjenih citanju, koji ljudskom oku prakticno da i ne stete. Ovaj ekran na iPad-u, definitivno nije jedan od njih.
Vrlo je bitno da i pored milionskog marketinga ogromnih kompanija kao sto je Jabuka, do korisnika nekako stigne i precizna informacija. Recimo da taj ekran nije bas za citanje. S jedne strane iz zdravstvenih razloga, a sa druge da bi se na posredan ili neposredan nacin vremenom izvrsio pritisak na te kompanije da izbace BOLJI, KVALITETNIJI proizvod, odnosno da rade na USAVRAVANJU istog, i/ili da ULAZU u njegov razvoj. Takav pritisak moze da emituje samo trziste, to jest KORISNIK.
Jbg, malo sam oduzio…
Zbog gorepomenutih tackica se izvinjavam, no ‘za reci svake stojim.