< 1 2
2 of 2
Prodajem iPad -ove 16 gb i 64 gb
Posted: 19 May 2010 09:05 AM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  725
Joined  2008-07-16

a i trzisnom poslovanju… pazi kad u halooglasima (gde postoji siroka opustencija oko cenkanja 😊) 16gb je 650 a 64 gb 950e (pocetne cene).

A opet - istina je i da je to njegova roba pa ... moze da je prodaje za cifru za koju zeli. Nase je da kupimo ili da ne kupimo ...

Signature 

...i onda je izmisljen Mac!!!

Profile

Posted: 19 May 2010 10:25 AM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

Tosho, a da kupis i meni jedan?

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 19 May 2010 11:27 AM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  109
Joined  2008-04-05

Meni u petak stize moj iPad iz Amerike :evil:

Moj savet svima koji hoce da kupe iPad da pojure sve veze i vezice i nadju nekoga preko bare ko uskoro dolazi. Mnogo je jeftinije tako da se isplati cekati, a i mozda treba sacekati da dodje u Hrvatsku ili negde u okruzenju pa tamo pazariti B)

Profile

Posted: 19 May 2010 12:57 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

Pa, s obzirom na pad evra, vise ni amerika nije obecana zemlja… meni ortak uzeo, i platio 444 evrovca :(

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 19 May 2010 02:42 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Pa moralo je i meni da svane da mi $ malo poraste 😊

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 19 May 2010 04:42 PM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

promeni lepo nick u $erbian

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 19 May 2010 04:52 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  962
Joined  2007-12-10

hahahaaa ...

ili jos bolje:  $€RBIAN

by the way, drdra koji je danas dan, a?

drdra wrote:

promeni lepo nick u $erbian

Profile

Posted: 19 May 2010 04:54 PM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  962
Joined  2007-12-10

@$€RBIAN:
aj daj neki brdskobrzinski izvestaj o prvim utiscima o tom novom sokocalu, ti si ozbiljan i kritican covek, sagledas stvari sa svih strana.

Profile

Posted: 19 May 2010 05:44 PM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

A sto je ovo,svi se ponavljate!
jedino ja ostadoh,kao hocu-necu.

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 19 May 2010 08:24 PM   [ # 25 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

Cvrcak wrote:

@$€RBIAN:
aj daj neki brdskobrzinski izvestaj o prvim utiscima o tom novom sokocalu, ti si ozbiljan i kritican covek, sagledas stvari sa svih strana.

sprava je fenomenalna..ne nalazim ni jednu stvar koja mi smeta .. ekran je odlichan, sys radi ko sat, sve je brzo..naravno, out of the box, malo nema bash aplikacija..ali tu je app store, ima svega .. kupio sam neki fliper skroz jedo jaja..Appleov softver - iWork radi ko sat, dokumenti se syncuju iz iTunesa, kao i pdf-ovi sa recimo GoodReader-om..iBooks je sjajna stvar, moze sechita al verovatno ne dugo..postoje i 2 programa za stripove - to vec chitam malo duze 😊.. tastatura je iste velichine ko prava tako da kucanje ne predstavlja problem..

elem sprava moze da zavrshi poso ali ne moze bash skroz da zameni macbook…programi su fenomenalno dizajnirani i izgledaju bas mocno..

pitajte ako vas nesto konkretno zanima da ne nabacujem ja ovako bzvz..

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

Profile

Posted: 19 May 2010 08:38 PM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

@serbian

pošto ne pratim ništa oko ipad-a pa ne znam, zanima me kako ide skidanje fajlova, jel to može i ako može kako ide dalje skidanje ne računar, i postoji li neka fora da se poveze nekako na projektor ili da kontrolise projektor (kapiram da sam sad lupio) drugim recima da kontrolises prezentaciju na računaru a za racunar da je povezan porjektor?

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 19 May 2010 10:00 PM   [ # 27 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

Markooo wrote:

@serbian

pošto ne pratim ništa oko ipad-a pa ne znam, zanima me kako ide skidanje fajlova, jel to može i ako može kako ide dalje skidanje ne računar, i postoji li neka fora da se poveze nekako na projektor ili da kontrolise projektor (kapiram da sam sad lupio) drugim recima da kontrolises prezentaciju na računaru a za racunar da je povezan porjektor?

Što se tiče slika i dokumenata skidanje i syncovanje u oba pravca ide preko iTunes-a ili pošalješ sebi mailom..Postoje i programi /tipa Drop Box/ gde je klijent na iPadu a server na Macu pa se cepa tamo vamo..

Ovo za remote konekciju mislim da radi ko i iphone..nisam probao projektor ali radi Remote aplikacija s kojom puštaš sve u iTunesu a mislim da može i Keynote prezentaciju da kontroliše bez frke…Biće verovatno još takvih programčća uskoro samo za iPad ali i ovi za iPhone funkcionišu fino..Inače može da se veže za projektor kao i za TV uz pomoć kabla, mislim da ima se kupi u Apple storeu, isto ko i iPhone…

Signature 

Profile

Posted: 20 May 2010 04:02 AM   [ # 28 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  274
Joined  2010-03-04

Markooo wrote:

@serbian

Evo prezimenjace da ti odgovorim, ja koristim iTeleport app kao aplikaciju na iPad a na mac-u je VNC Server. Povezani preko wifi-ja i imam potpunu kontrolu nad kompom. Znaci na njega moze biti povezano sta god hoces, ja sve to vidim na ipadu.

A sto se tice fajlova, koristim GoodReader kao file manager i mogu ti reci da za sad necu traziti nista bolje. Sve je tu, rad sa fajlovima, organizacija po folderima, attachment download,slanje preko mail-a,share fajlova na mrezi itd. itd. itd. Jedino sto je mala mana to je sync sa iTunesom AKO BAS MORAS da nesto sa kompa prebacis.

Profile

< 1 2
2 of 2