ipod classic 80gb PROBLEM
Posted: 19 May 2010 10:13 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  109
Joined  2009-01-24

Ovako stvari stoje:
1.Ipod kada je utaknut u USB blinka, pokaze jabukicu na blic, odma’ se ugasi i tako u krug
2.Kada probam restart - Pritisnem menu i centralno dugme u isto vreme - pokaze znak jabuke cisto i opet se ugasi i ako ne diram nista nastavlja da blinka isto kao i pre, ako nastavim da drzim menu i centralno dugme opet pokaze cisto jabuku i opet se ugasi i tako u krug…
3.Kada probam da ga ubacim u disk mod - pritisnem centralno i menu u isto vreme pa kada se pojavi jabukica pritisnem play duge dok drzim centralno - desava se isto kao u stavci ‘2.’
4.Kada ga zakachim na punjac pokaze mi ‘X’ u krugu ikonicu, a ipod pishe http://www.apple.com/support/ipod....
Sve sam probao ne znam u chemu je problem.

Ako neko zna bilo kakvo reshenje ili predlog istog bi poshtovao vishe nego !!!gibanicu!!!:woohoo: :blink: :side:

P.S.: Chisto da se zna, ako u sluchaju diajagnoziranja nekog problema/reshenja je potreban josh neki ipod…imam i ipod 5th gen 30gb koji super sljaka

Dodatak no.1: Posle 20 min na ipod zakachen na usb je pocheo sve vreme chisto da pokazuje jabukicu i da se gasi….tako u krug, kada sam ga skinuo sa usb-a pokazao mi je ikonicu sa baterijom ispod koje pishe nesto tipa ‘putt ipod to electric output’ ili tako nesto….
Izmedju ostalog, chisto da se zna ipod duze vreme nije koriscen…

Dodatak no.2: Sva ovo radim na macbook-u

System Version:

Profile

Posted: 20 May 2010 12:09 AM   [ # 1 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  94
Joined  2009-09-25

Jesi probao malo duže da ga držiš na utičnici ???
Nemam iPod,ali sam imao sličnu situaciju sa iPhone-om
Kad debelo istoši bateriju ispod 20 % neće da se puni na USB.
Zakucam ga na 220 V ,pustim ga malo da se dozove i dopuni i bivalo mi OK posle.

Profile

Posted: 20 May 2010 12:53 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  109
Joined  2009-01-24

Jos uvek je na USB-u….kao puni se…pred spavanje cu ga staviti na punjac….pa cu videti kako ce se sutra ponasati….ali hvala na odgovoru u svakom slucaju…
Ako neko jos smisli nesto pametno ili glupo sve cu isprobati….svakakvi predlozi su dobro dosli….
Ako se ne bude promenila situacija do sutra uveche preshaltacu hard is classica u video…da vidim moze li se barem hard iskoristiti.

Apdejt: Rastavio, izvadio hard, prebacio hard u petu generaciju ipod….i sada peta gen se ponasa isto kao klasik….tako da je najverovatnije rikno’ hard….
Prebacio hard iz pete gen u classic i radi ko’ lud….

Post edited by: cebzab, at: 2010/05/20 18:48

Profile