Ako mislis za oglase kao:
‘Prodajem iPad 16Gb Wi-fi base model 800e’ ...
Platio bi do 100e vise od cene u Evropi ali 800+ za 499e iPad, mnogo.
Zbog toga pitam ako neko ima informaciju kad bi to trebalo da bude regularno kod nasih dilera ?
Ako cemo cekati do avgusta mislim da cu sam otrcati do Nemacke ...
Izlgeda da ih kod nas nece biti uskoro. Videh da ih ima u Italiji, da li je neko mozda imao iskustva sa kupovinom u Italiji? Da li postoji mogucnost povracaja poreza?
A i ako dodje kod nas sa nasim preprodavcima tzv ‘authorized apple reseller’ ono sto je u USA 499$ u jEvropi ce biti 499EUR a kod nas kao sto obicnno biva je 499EUR (u jEvropama ) + 200EUR ( mora da se zaradi za pechenje ) = 699EUR u najboljem slucaju.
madamov wrote:
Skokni do Nemačke, ‘nezvanična’ informacija koju imam kaže ‘ne pre kraja avgusta’, što ja tumačm: septembar, u najboljem slučaju.[/quote]
Sve mi se čni da od ovoga nema ništa. ‘Srpski’ još nije jedna od opcija u iOS 4.2 b2, tako da niš’...
nema to veze sa srpskim, prodavaće se iPad ovde kada prestane tolika pomama za njima, npr iPod touch se prodaje bez problema, tako će se isto i iPad prodavati… B)
Po meni potpuno logično da Metro prvi krene sa prodajom, kao i u Americi najveći trgovinski lanci poput Walmart-a, Best Buy-a itd. imaju prednost. Zamislite da kupujete iPad u Maxiju ili ne daj bože u Idei?!