[PRODATO] 2 iPad -a 16GB Wi-Fi + 3G
Posted: 12 June 2010 11:22 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  112
Joined  2009-06-19

Trebalo bi da dodju 2 ipada za 8 dana

zelim da vidim da li ima zainteresovanih

cena 750e

Post edited by: kide87, at: 2010/06/12 11:23

Post edited by: madamov, at: 2010/06/22 23:33

Profile

Posted: 12 June 2010 05:53 PM   [ # 1 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  6
Joined  2010-06-01

pa u pocetku ce ti se svi javiti i cak rezervisati, ali ce u zadnjem momentu otputovati u drugi grad, odustati jer im se zena ne slaze sa bojom, ili jer su nasli bolju ponudu. onda ces posle 2-3 dana videti da se ti isti likovi pojavljuju sa oglasom o prodaji. znaci, nema sigurice ovde. ja sam prodavala wifi 64 gb za 800e. svi su ga hteli. dvojica cak kupili, ali se na isporuci ne pojavise. ovde vidim razni nude pa onda pisu prodato, a cene nenormalne. ja iskreno kazem…. nisam prodala… nov neotpakovan. narod ovde nema para za to. ili bi da kupe za sitne pare, po mogucstvu ista cena koja je placena, a onda da preprodaju. videces uostalom. pozdrav i srecno.

Profile

Posted: 12 June 2010 07:04 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

kide wrote:

Trebalo bi da dodju 2 ipada za 8 dana

zelim da vidim da li ima zainteresovanih

cena 750e

samo da potvrdim da je kide qool za saradnju, kupovao sam od coeka, nije prevarant, naprotiv B)

princeslion wrote:

pa u pocetku ce ti se svi javiti i cak rezervisati, ali ce u zadnjem momentu otputovati u drugi grad, odustati jer im se zena ne slaze sa bojom, ili jer su nasli bolju ponudu. onda ces posle 2-3 dana videti da se ti isti likovi pojavljuju sa oglasom o prodaji. znaci, nema sigurice ovde. ja sam prodavala wifi 64 gb za 800e. svi su ga hteli. dvojica cak kupili, ali se na isporuci ne pojavise. ovde vidim razni nude pa onda pisu prodato, a cene nenormalne. ja iskreno kazem…. nisam prodala… nov neotpakovan. narod ovde nema para za to. ili bi da kupe za sitne pare, po mogucstvu ista cena koja je placena, a onda da preprodaju. videces uostalom. pozdrav i srecno.

uzas :sick:

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 12 June 2010 07:46 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-06-19

karma za kanackog.
😊

Profile

Posted: 12 June 2010 08:03 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

princeslion wrote:

Pa svi bi da zarade, čak i ti, zar ne?
Što se tiče toga da li narod ima/nema para, zavisi za šta i za koliko. U poslednje vreme je veliki broj iPad-ova ušao u Srbiju i neminovno im cena ide nadole. Evo, i Nemanja je za ponedeljak najavio brdo iPad-ova, verovatno će biti priceless.
Sve je dakle stvar ponude i tražnje, a prodavac uvek ima pravo da prodaje po ceni za koju smatra da je ok, ali i kupac uvek može da odustane od kupovine. Meni su milion puta rezervisali nešto, a posle par dana se nisu ni javili. Šta je tu je, svakome se može, a ja više ni ne obraćam pažnju.
Pozz i sretna prodaja iPad-a.

Profile

Posted: 13 June 2010 12:42 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  457
Joined  2009-10-03

pa to je zato sto sabana koliko hoces!!

Po meni rezervaciju treba da ucini samo kupac koji je 100% siguran u svoju kupovinu a ne da mu neko drugo ne bi uleteo da kupi pa on dok ne skupi itd….

ja recimo ako bi sad hteo da kupim iMac onu lepu 24’ sto je kanaci imao lepo zovem coveka popricam da mi sve objasni ako me nesto posebno interesuje ali samo ako sam siguran da cu uzeti imac lepo kazem coveku rezervisano za mene sacekaj par dana dok mi se ne stvori slobodan prostor da dodjem po njega ili da organizujemo da mi donese negde gde meni odgovara ali u tom slucaju NE SME ALI NIKAKO NE SME da se desi da ga ja ispalim!!!!!

ovo je hipoteticka situacija naravno ali milion puta mi se desilo da me neko nazove kao sigurno sto posto skini ga sa oglasa i onda NISTA.tu,tu,tu,mob pretplatnik nedostupan.

Post edited by: tyrant, at: 2010/06/13 12:43

Signature 

[color=#0000FF]"Steel isn"t strong

Profile

Posted: 13 June 2010 02:32 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Prijatelju, sve se može, tebi ostaje jedino da zapišeš koji user je to bio i da ga staviš na svoju black listu - bar ja tako radim. Dakle, ako me neko ispali jedanput, ok, dešava se svima, nije strašno. Međutim, druga ispala istog trenutka povlač permanent ban u daljim kupoprodajnim odnosima - ili po srpski: nema više ništa da kupujem/prodajem od njega.
Ovo što ti navodiš su neki osnovni principi nepisanog fair-play-a u trgovini, ali ni ovde (a i šire) se ne poštuju, a ja više ne obraćam pažnju na to, jednostavno, nemam vremena i živaca.
Imam ljude sa kojima trgujem već određeno vreme (i kao kupac, ne samo kao prodavac) i dok su obe strane zadovoljne sve je ok. Ja se trudim da nikoga ne ispalim i veoma mi je važan feedback od strane kupca, da li je zadovoljan, da li roba ok,... s obzirom da u 95% slučaja nisam u mogućnosti da je probam i jako mi je bitno da kupac dobije ono što je tražio.
Eto, da ne tupim više i dodatno troll-ujem oglas, pravila nema i tako se treba postaviti.
Pozz i izvinjenje postavljaču oglasa na ovoj off prepisci.

Post edited by: RingeRaja, at: 2010/06/13 14:34

Profile

Posted: 13 June 2010 02:55 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  130
Joined  2009-02-05

ma naravno da sve moze da se desi i nepredvidjeno i ‘predvidjeno’. U razloge uopste ne ulazim, cuo sam razne, za neke siguran da su validni a za neke znam da su cisto muljanje.

Lek je: nema rezervacija bez kapare. Kapara se ne vraca.
Ili jos bolje nema rezervacija uopste i nikako.

oglasi su kupujem/prodajem, nigde ja tu nisam video ‘rezervisem na lepe oci’.

17 puta sam se ispalio, rezervisao, skido oglase, posle te oglase niko nece ni da pogleda jer misle da to sto prodajes nije u redu a ti grlo osusis da objasnis da te neko vozao i ispalio.

ja sam i prodao i kupio milion stvari sto ovde sto na benchu, mada se ne bavim trgovinom nego kad uzmem novo, prodam ono sta sam zamenio.

Profile

Posted: 13 June 2010 03:41 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

ima i drugacijih primera, nemo sad da ispadne da ‘oglasi’ lose funkcionisu, ja sam prodao i kupio stotine stvari, na 2 budale sam samo naleteo.

a desilo mi se, recimo, da coek prodaje nesto za 100e, i ja ga nazovem i kazem kupicu, a on kaze E AKO JE ZA TEBE ONDA 80e !!! 😉  Ja zatecen

nisam ga do sada hvalio samo zato da mu neki magarac ne skine karmu sa pitanjem: a jel bi i nama spustio cenu ili samo ovom odvratnom majmunu Kanackom :whistle:

tako da… nemo previse da dajemo negativnih primera, jer je pozitivnih mnooooooogo vise 😉

ubili smo oglas coeku, bem ti, nek nas neko pobrise sve

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 14 June 2010 03:14 PM   [ # 9 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  82
Joined  2010-05-25

Ko nesto hoce nek drmne kaparu od 30% na primer. Ako prodavac ispali uvek se ide kapara na kaparu, a ako ispali kupac onda kapara ostaje kod prodavca…

Post edited by: bgillegal, at: 2010/06/14 15:15

Profile

Posted: 14 June 2010 05:04 PM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  457
Joined  2009-10-03

bgillegal wrote:

Ko nesto hoce nek drmne kaparu od 30% na primer. Ako prodavac ispali uvek se ide kapara na kaparu, a ako ispali kupac onda kapara ostaje kod prodavca…<br><br>Post edited by: bgillegal, at: 2010/06/14 15:15

ma tako je samo surovo!

Signature 

[color=#0000FF]"Steel isn"t strong

Profile

Posted: 22 June 2010 10:57 PM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-06-19

sto se tice ipadova oba su prodata,ne ljudima sa foruma al su prodata

Profile