Font mozes da biras al to si do sada i sam video 😉
Defaulti ostaju da se srede. Ne bi bilo lose da neko baci podesavanja ovde ako su posebno uspesna / lepo izgledaju.
Nisam siguran koliko cd frame lezi za radio program? Da dodatno zakomplikuje stvari upravo sam uradio podrsku za svu muziku, ne samo za radio programe pa mora da se menja ime aplikacije.
Lično i personalno mislim da BowTie ima najlepšiji UI (iako koristim CoverSutra).
Vidi da li možeš na neku foru da iskoristiš BowTie skinove (nisam u životu skinuo ijedan pa ne’am pojma ni u kom su formatu ALI postoji fanbase koji pravi te skinove, što je sexy… then again, kontra-produktivno je reklamirati tuđ program u svom programu, jošte što je tuđi fraj, iako ne rade baš isto, ali na prvi pogled lič. random rečenice u 5 ujutru, dobro je da su u zagradi).
A što se imena tiče, iako je primetan pattern ‘hoću da mi ime aplikacije eksplicitno oslikava šta radi’, treba da smanjiš ‘eksplicitno’ deo i da pređeš na ‘sexy’.
Nešto mlado i šašavo, tipa Covertastic, RadioArtivity, nešto što će da bude catchy a ne PrepisanGlavniFeatureBezSpejsova.
Ne mora CD, bilo kakav okvir bi dobro doshao. Pogledaj npr. skinove za Bowtie - http://browse.deviantart.com/customization/skins/?q=bowtie
Skinovanje je vecini ljudi najzanimljivija opcija ovakvih programchica.
Shto se fonta tiche, lepu si opciju ostavio ali default font mora biti neki lepshi jer dosta ljudi nece ni ulaziti u opcije a ako im se ne svidi na prvu loptu mozda nece ni kupiti aplikaciju.
Koristim app vec par meseci intenzivno, danas vidim da ne radi. Odem rucno na google a ono captcha ko vrata ‘dokazi da si covek’. Poznali brdo slicnih upita.
Srecom ga jos nisam dao u prodaju, nesto mi se nije dalo, evo sad znam i zasto.
Sa googla i amazona. Ispostavilo se da se google ne buni tako lako, ja sam bio kriv. Danas je sve u redu, izgleda da ce ipak ici u prodaju.
Juce sam dodavao podrsku za Radium pa dok je nisam ispeglao do kraja app je slala dva zahteva svakih 200ms googlu, sa razmakom od par ms. :blink: Cudo i nisu primetili, sto je mnogo mnogo je.
Amazon je dobar ali fali dosta omota, google mi je zgodniji. Last.fm nisam koristio, odlicna ideja. Za sad ako se google ne bude vise bunio ostace kao glavni. Ipak ima najkompletniju kolekciju.
Videste li me na mac.appstorm-u? :D Dok se ne smire pisma malo sve ostalo je na cekanju.
Samo napred! Nisam pri App Storeu ali overiću pre ili kasnije.
Ikonica je sjajna, ko ju je uradio?
I ja mislim da je odlicna, u rangu je ovih rusa a kosta ipak malo manje od $2500 koliko su oni trazili 😊
Ikonu je pravio ozbiljan dizajner koji nikada pre nije video Mac ikonu plus mu je ovo prva ikona _ever_. Al zato ubija 3ds max ili kako se vec zove onaj program za 3d rendisanje. Sad mu upravo pricam koliko je veliko i bahato trziste Mac ikona, vidim da se ozbiljno razmislja sta mu je ciniti :D