Da li zna neko gde kupiti Dual Layer DVD ?
I koliko kostaju
Trebaju mi da instaliram SL na laptopu,a najveci usb sto imam je 4GB,tako da nista od toga…
Pokusao sam preko iPod Touch-a,i islo je lepo,pretvorio sam ga u usb,restore-ovao na njega instalaciju,kad ga povezem sa kompom,on ga primeti dok drzim alt,ali nece da butuje sa njega,samo se vrti ono,dok ne dodje precrtani krug,i onda nista…
posto sad ne radi nista,vec ce 9h,a presao sam pola nesretnog vozdovca u kome nema jedan dl dvd,pitao bih vas da li je moguce instalirati sl sa dva obicna dvd-ja ?
Ne može…jedina opcija je da imaš usb od toliko gigabajta, ili da napraviš još jednu particiju na hdd-u i odradiš restore sa image-a kojeg imaš na tu particiju, pa da butuješ sa nje. Drugi načn ne postoji.
Sad malo offtopicenja… Na 3 Mac masine i na gomili PC-ja (na poslu) sam rezao razne DL diskove i svaki put mi poslednji Gb na diskovima bude ili necitljiv ili strasno slabo citljiv… Jel to samo ja imam problem ili jos neko ima slicna iskustva…
Ja sam narezao jedno 50 DL-ova i mozda je samo par komada ‘puklo’. Ne mogu da se pozalim, ali to nisu bili neki jeftini diskovi nego Verbatim, mozda je zato. Kojim programom rezete?