Kao RSS Menu al moze i bolje. Koristim ga neko vreme i jako mi smeta sto kad ima tri posta u istom threadu (tri odvojene RSS ‘vesti’); kad otvoris jednu vest on ne podrazumeva da si video ostale iz istog threada. Videcu nesto dal to moze da se popravi.
Desava mi se poslednjih par dana da dobijam fake nove rss vesti, za postove koji odavno postoje. NPR sad mi je RSS menu prijavio novi post ‘by Markooo’ a kada sam usao poslednji je moj prethodni post. Pre toga ide cika_kosta pa tek onda Markooo. Znaci potpuno random, vise puta na dan.
Resetuj svakako, meni se čak rešava opet da mi ne stižu svi delovi foruma, i to od pre par dana. Pre mi nisu stizali prvi i poslednji deo, ovo oko user grupe i ostalo na oglasima, a sad čak i ovi po sredini lude…
Opet je pocelo da se desava, vec par dana. Pocne tako sto prvi dan podmetne par starih postova pa kao ajd nema veze. Zato drugi-treci dan krene da bas gresi, ne mogu da pohvatam ko je postovao sta dok ne dodjem na sajt.
madamov wrote:
[code:1]$database->setQuery( ‘SELECT a. * , b.id as category, ‘
. ‘\n b.published as published, c.message as message ‘
. ‘\n FROM #__sb_messages AS a LEFT JOIN ‘
. ‘\n #__sb_categories AS b on a.catid = b.id LEFT JOIN’
. ‘\n #__sb_messages_text AS c ON a.id = c.mesid’
. ‘\n WHERE a.hold = 0 AND b.published = 1’
. ‘\n AND b.pub_access = 0’
. ‘\n ORDER BY a.time DESC ‘
// 10 zou $count moeten zijn
. ‘\n LIMIT 10 ‘
);[/code:1]
[/quote]
Pitam se sta holandska recenica trazi u ovom cod-u(tipkano narandzastom bojom??!
madamov wrote:
[code:1]$database->setQuery( ‘SELECT a. * , b.id as category, ‘
. ‘\n b.published as published, c.message as message ‘
. ‘\n FROM #__sb_messages AS a LEFT JOIN ‘
. ‘\n #__sb_categories AS b on a.catid = b.id LEFT JOIN’
. ‘\n #__sb_messages_text AS c ON a.id = c.mesid’
. ‘\n WHERE a.hold = 0 AND b.published = 1’
. ‘\n AND b.pub_access = 0’
. ‘\n ORDER BY a.time DESC ‘
// 10 zou $count moeten zijn
. ‘\n LIMIT 10 ‘
);[/code:1]
Pitam se sta holandska recenica trazi u ovom cod-u(tipkano narandzastom bojom??!
:blink: 😊
Dobrodošli u open source svet. B)
Nije problem što je holandska, već govori kako se stvari razvijaju u open source okruženju kada nema ‘šefa’: dobiješ ovako krpljenje problema.
jel probao ko pulse - aplikaciju za iphone/ipod/ipad
ne moze da nadje feed za smug nikako,pa da cu se ubit
stvarno mi treba feed koji radi na pulse app
Izvini, ali ja ne znam u čemu je problem, feed je sada OK. Zašto ne radi u tom Pulseu nemam pojma, a kako da namestim ne znam, toliki doktor za PHP nisam.
Miki, ajd i ja da te smorim 😊
Da li postoji šansa da se vidi ceo post, a ne samo deo u rss-u?
Verovatno postoji ako se još malo pročačka po onom sb_rss.php fajlu, ali se bojim da je to malo ‘dublje’ zavučeno, možda čak i u nekom frameworku koji ovaj simpleboard koristi kako bi generisao RSS feed, tj. XML koji se šalje kao RSS feed.