elem,danas sa lamarom se nesto porukah i nesto pomenusmo da bi dobro bilo da se organizujemo jedno okupljanje na jadranu
sto se mene tice,zna se ovdje da bih se potrudio da to organizujem po JUSu
i starim pastrovskim obicajima
😊
njeguska prsuta,domaca loza,barske masline i vjerovatno brancin ili orada su zagarantovani
uz pogled naravno
sad momci na vama je,da se organizujete za datum i prevoz
oko smjestaja cu se ja angazovati koliko god mi to slobodno vrijeme da
E, eto mene posle pauze 😊
Kao sto je vec receno, ja bih isao sledeci vikend da se malo kupam i pored mene u kolima ima mesta za jos troje (bez da se guramo). Ako ima zainteresovanih koji mogu da izdvoje dva dana (glupo da idemo samo na par sati) neka ovde ostave kada im odgovara pa da nesto uglavimo.
evo da se i ja javim da kao predstavnik domace ekipe smatram i moralnom obavezom da pomognem organizaciju ovog hepeninga sto predlozi moj komsija dobrotvor. ostaje da se dogovore ljudi kad najvise odgovara. ja se nadam da cu biti prisutan - ja god odmor koristim na kontinentu, poseta rodnom kraju i tako to, ali zelim da doprinesem okupljanju.
za lozu ce da bude sredjeno, samo vi posaljite originalnu sljivovicu - da upotpunimo razmenu.
a ima i dobrog vina - ‘Vranac’, ‘Krstac’ pa kako vam po volji…
za lozu ce da bude sredjeno, samo vi posaljite originalnu sljivovicu - da upotpunimo razmenu.
a ima i dobrog vina - ‘Vranac’, ‘Krstac’ pa kako vam po volji…
Ako neko kreće iz Beograda neka mi se javi da po njemu pošaljem kajsiju od mog matorog. Pojedinci sa foruma mogu da potvrde kvalitet. B)
kupise i napravili su fabriku cementa samo za potrebe hotela
napravise neka ludenja,sizenja-nalili su grebene u more da razbijaju talase
pa se stvorila plaza 10 puta veca nego sto je bila
al nisam odavno bio,a kriza je i njih dofatila,pa me zanima dokle je to stiglo