< 1 2 3
3 of 3
prodajem iphone 4 - 9.000 evra..
Posted: 13 July 2010 05:16 PM   [ # 31 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

Ja mislim da se Deki samo zezao, zato što je krenulo dramoserisanje oko cene 4orke,  i da je zato otvorio još dva naloga. Koliko ja znam, čovek trguje tehnikom, čuli smo se jednom i znam od drugih ljudi za njega. Deki Menhetn. Privatno mišljenje - ne bih mu ukidao 200903 nalog, jer ga koristi odavno.
Malo je mnogo nervoze oko svega, ili meni sa plaže na Ohridskom jezeru tako izgleda…

Kada je prošli put bilo majmunarija oko komentarisanja oglasa, predložio sam da se isto zabrani, uprkos mojim krajnje liberalnim stavovima po bilo kom pitanju. Poll još stoji, ali nešto mu slabo ide.
Fora je u tome što čm bilo kakva lova uđe u priču, obična razlika u stavovima ili diskusija lako pređe u trvenje. Paranoje od manipulacija raznih ko dobar dan.

Ajde da rešavamo stvari drugarski… pis braders… razdvojimo oglase i diskusiju o tehnici, razmotrite to opet… bez žuč...

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 13 July 2010 07:43 PM   [ # 32 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  22
Joined  2010-06-09

SERBIAN wrote:

@ Miki A.

ajd, molim te, obrishi ceo ovaj thread…

@ Old Timers™ odavde..

odo ja, nije vishe ovo za mene, pa se vidimo negde drugde…

@ appleservis, Deki i ostali ‘snalazljivi pioniri novih tehnologija’..

pun mi vas je kurac…<br><br>Post edited by: SERBIAN, at: 2010/07/13 03:37

Bravo SERBIAN… Duboko si me razocarao, nisam ovo od tebe ocekivao!

Putuj Igumane, ne misli na manastir!

p.s Opet je Nenad ostao logovan, sorry

APPLESERVIS:)

Post edited by: doubletheaction, at: 2010/07/13 19:44

Profile

Posted: 13 July 2010 09:24 PM   [ # 33 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  426
Joined  2005-11-24

SERBIAN wrote:

@ Miki A.

@ Old Timers™ odavde..

Kapa dole. U potpunosti podržavam svaku reč. Ne znam zašto ljudima smeta integritet drugih.

Imenjače, možda ti ne vidiš da time što staješ pozaniku/drugu/kolegi na stranu da ustvari štitiš nekoga ko nema opravdanje za tako nešto.

Ovaj forum i cela ideja oko SMUGa postoji zahvaljujući Milanu, ali uviđam da je ogroman problem u politici i zvaničnom stavu foruma prema ovakvim i sličnim stvarima.

Signature 

Redmond, start your photocopiers.

Profile

Posted: 13 July 2010 09:38 PM   [ # 34 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

Ljudi iskulirajte malo,desi se da se ljudi pokace,sto cemo
Potpuno podrzavam sve sto su do sad uradili administratori,cak mislim da bi i trebali ostriji biti.
Milan ocigledno ne moze sam sve da postigne,ne znam sto je sa drugim administratorima,ali sve jedno ne mozemo ni ocekivati od ljudi da svakom posalju njeznu poruku upozorenja na pm kad se neko odluci prodrati.
boze moj moze mu se-pljus-ban nedelju dana.

Ljudi rade,zaradjuju,nemaju vremena.ovo je bio savrsen pilot projekat,koji je prerasao u nesto mnogo vise.Pis

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 13 July 2010 09:44 PM   [ # 35 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-08-13

uostalom i ja sam bio zamalo da odem kad je bilo ono flejmanje oko ljudi sto ostavljaju PC oglase.
ja nisam za blokiranje bilo cega-ni macaka,ni auta,ni figurica,ni svinja

osim jebiga cudnih pojedinaca sa kojima se ne moze normalno dogovoriti

Signature 

Profile

Posted: 13 July 2010 10:17 PM   [ # 36 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

Startovao me Deki na mail, hoće da mu vratimo Deki200903 nalog, a da ne registruje novi.

Šta kažete? Mislim da bi bilo teranje maka na konac da mu ne otključamo, već da ga teramo da registruje novi, no vi odlučte.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 13 July 2010 11:28 PM   [ # 37 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  542
Joined  2007-10-25

Dajte ljudi dosta vise! 😊

Pustite coveka neka im i 5 naloga ako misli da ce tako da proda vise. Neka traze i milijardu dolara za novi iphone a oni koji imaju dve milijarde neka kupa dva komada!

Sta vam je bre?! Prenosite svakodnevne frustracije i delite pravdu po internet prostoru koji za razliku od svakodnevnice mozete uvek da iskljucite ako vas nesto nervira… mozete da iznesete svoje misljenje ako zelite da se nesto promeni… ali vas molim da svoj GNEV ispoljite na ping pong loptici a ne na forumu gde treba da razmenjujemo iskustva i misljenja o razlicitim temama.

Razmenjujemo… ne prepucavamo, svadjamo, vredjamo itd.

Ako ni obican internet forum ne moze da bude mesto bez mrznje i svadje onda ne znam u kom smeru se krece ovaj svet!

Ja necu nigde da idem jer verujem da je ovaj forum dobar iako ima svoje mane, i da ce na njemu i dalje ostati pravi ljubitelji Apple-a.

Ostali ako vec morate da stitite biznis radite to negde drugde… PM, mail, telefon, grad… nemojte pred ocima sviju nas da se prepucavate!

Do nedavno sam svim mojim poznanicima govorio da na ovom forumu mogu da nabave Apple proizvode po izuzetno povoljnim cenama i da tu opremu prodaju ljudi koji su profesionalci i da uvek izlaze u susret… od sada nisam vise nisam siguran da mogu to da im govorim mirne duse.

Ako vec ima smradeza na nekom topic-u ili postu pustite ga na miru… usmrdesmo ceo forum bez potrebe!!!

Zamislite novi korinik dodje i vidi sva ova prepucavanja umesto saveta, pitanja, odgovora itd… sta ce da pomisli?! Ovi Apple-ovci su totalno LUDI!

Kako ja smatram da NISAM lud… vise na ovoj temi necu pisati.

Moj je glas da se svakome dozvoli da ima nalog i iznese svoje misljenje a onaj koji se oglusi o pravila foruma koja su jasno napisana neka bude opomenut jednom, dvaput pa onda banovan (il nek mu bude obrisan post… stagod) ako se i dalje pravi pametan! Kratko i jasno! 😊

Post edited by: drNele, at: 2010/07/13 23:29

Profile

Posted: 13 July 2010 11:32 PM   [ # 38 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  397
Joined  2009-02-19

Ja licno mislim da je ok da mu se vrati taj nalog uz veeeliku opomenu da mu se nishta slicno ne ponovi i da malo povuce rucnu i oko stava i ponashanja i slicno. Nisam sad neshto ultra aktivan, tj ne pishem stalno ali pratim shta se deshava.

U svakom slucaju, nek ‘iskusniji’ odluce, tj nek vecina odluci 😉

Pozdrav

Profile

Posted: 13 July 2010 11:38 PM   [ # 39 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Ajde lepo otvorite store.macserbia.com kao poseban forum a ovaj neka ostane kao arhiva uspomena zakljucan. Onda na taj lepo stavite neki mocniji forum koji ima vise podesavanja a samim tim vise mogucnosti kontrole tih istih oglasa.

Na ovaj nacin rasprava ce biti na glavnom forumu, a potencijalno smaranje i ciganisanje na drugom i svi srecni.

Inace po mom misljenju najbolje oglase ima rumski.com tu brate mili mozes da postavis oglas, ne sme niko da ti ga komentarise a ti imas pravo na svakih 7 dana da ga editujes, tako da nema ‘Aktuelno’ i tih gluposti po deset puta na dan, sve ide preko pm-a i to je to.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 14 July 2010 12:08 AM   [ # 40 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-08-13

ajmo jano,ajmo duso,ajfon da prodaamo 😊

Signature 

Profile

Posted: 14 July 2010 12:47 AM   [ # 41 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  518
Joined  2008-10-15

sirNemanjapro [PTS] wrote:

SERBIAN wrote:

@ Miki A.

@ Old Timers™ odavde..

Kapa dole. U potpunosti podržavam svaku reč. Ne znam zašto ljudima smeta integritet drugih.

Imenjače, možda ti ne vidiš da time što staješ pozaniku/drugu/kolegi na stranu da ustvari štitiš nekoga ko nema opravdanje za tako nešto.

Ovaj forum i cela ideja oko SMUGa postoji zahvaljujući Milanu, ali uviđam da je ogroman problem u politici i zvaničnom stavu foruma prema ovakvim i sličnim stvarima.

WTF? Pricaj srpski! Koga ja stitim!

I molim te, ne komentarisi ove rasprave!

Ima tu 20 likova, svi po mesec dana na SMUGU i odmah guraju nos tamo gde im nije mesto.

Imam topike za tebe:

Kako zastiti TouchPad od hravaih prstiju?
Kako upaliti mac a da nije na power bottom?
Da li moze, i zasto ne?
Da li ima program da apple logo svetli drugcije?

sad idi tamo pa razvucite par strana, stvarno mi smeta da citam ovolike textove a nemam pojma ko i sta pise!

Signature 

&#63743;Apple Certified Macintosh Technician&#63743;

Profile

Posted: 14 July 2010 08:31 AM   [ # 42 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  354
Joined  2005-07-25

o pitanju madamova
vrati mu nalog a za ostalo je čuo jasno

Profile

Posted: 14 July 2010 11:59 AM   [ # 43 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

Otključan mu je nalog Deki200903.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 21 July 2010 12:27 PM   [ # 44 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2010-07-01

Jest vala, ja sam jedan takav novak, al eto odbraniste čast vidim… Još samo da nađem nekog ko prodaje po normalnoj ceni, pa da karmišem ceo forum… 😉

Profile

< 1 2 3
3 of 3