Dakle, kupih pre 2 meseca iMac i5 od Maria, pu, pu, da kucnem u drvo, sve je ok, ali ne bih da čekam da se nešto desi, pa bih zamolio nekoga ko ima isto iMac i5 kao i ja ako može da mi uzajmi instalacioni disk da ga iskopiram za sebe, s obzirom da je iMac došao go kao pištolj.
Da se ne bi javila neka dobra duša da me napenali kako promovišem pirateriju, odmah da kažem da imam original Snow Leoprad 10.6 retail, kupljen u iStyle-u, ali mi on ne vredi ni po lule duvana, s obzirom da i5 bootuje tek od 10.6.3, na 10.6 ne pali.
Dakle, samo instalacioni DVD za i5, ništa više.
Pozz
Imaš po mreži lako ‘dobavljiv’ imidž od retail 10.6.3 sistema, samo se raspitaj da li on može da butuje i5, tj. šta je novije, retail 10.6.3 ili iMac i5.
Imam ja imidž ako te ne mrzi da sačekaš da se organizujemo za primopredaju.
Imaš po mreži lako ‘dobavljiv’ imidž od retail 10.6.3 sistema, samo se raspitaj da li on može da butuje i5, tj. šta je novije, retail 10.6.3 ili iMac i5.
Hvala za tip, ali koliko ja znam, neka me neko ispravi ako grešim, poslednji Snow Leopard retail je upravo ovaj koji imam, dakle, 10.6. Posle njega su samo izlazili update-i, ali ne i nova retail verzija.
Mislim da su sve preko 10.6 budževine, a kao što rekoh, zovite me čstuncem, ali ne bih custom varijante.
Ako neko ima 27’ iMac i5 i voljan je da pozajmi instalacioni DVD (ili mu ja dam DL-DVD pa mi nareže, svejedno)....
Hvala za tip, ali koliko ja znam, neka me neko ispravi ako grešim, poslednji Snow Leopard retail je upravo ovaj koji imam, dakle, 10.6. Posle njega su samo izlazili update-i, ali ne i nova retail verzija.
Mislim da su sve preko 10.6 budževine, a kao što rekoh, zovite me čstuncem, ali ne bih custom varijante.
Ako neko ima 27’ iMac i5 i voljan je da pozajmi instalacioni DVD (ili mu ja dam DL-DVD pa mi nareže, svejedno)....
Nisu custom varijante, šta misliš da će Apple sve vreme dok bude prodavao Snow Leopard u kutije da pakuje 10.6? Nije to do sada radio, Tiger se, recimo zadržao na 10.4.6, Leopard čni mi se čak na 10.5.8, a što se Snow Leopard tiče, skokneš na http://store.apple.com/us/product/MC573Z/A i onda pod ‘Language Support’ piše:
Mac OS X v10.6.3 Snow Leopard is available in English, Japanese, French, German, Spanish, Italian, Dutch, Swedish, Danish, Norwegian, Finnish, Traditional Chinese, Simplified Chinese, Korean, Brazilian Portuguese, Portuguese (Portugal); Russian, and Polish.
Nisu custom varijante, šta misliš da će Apple sve vreme dok bude prodavao Snow Leopard u kutije da pakuje 10.6? Nije to do sada radio, Tiger se, recimo zadržao na 10.4.6, Leopard čni mi se čak na 10.5.8, a što se Snow Leopard tiče, skokneš na http://store.apple.com/us/product/MC573Z/A i onda pod ‘Language Support’ piše:
Mac OS X v10.6.3 Snow Leopard is available in English, Japanese, French, German, Spanish, Italian, Dutch, Swedish, Danish, Norwegian, Finnish, Traditional Chinese, Simplified Chinese, Korean, Brazilian Portuguese, Portuguese (Portugal);
Russian, and Polish.
Sorry, my mistake:)
Ok, potražiću taj 10.6.3, ovaj i5 sigurno radi pod njim, provereno, kada sam ga uzeo od Maria upravo je ta verzija i bila.
Pozdrav i hvala još jednom na svemu svima, još jednom se potvrdilo da je ovo definitivno forum sa najboljim društvom.
Ne menjajte se društvo, jedva čekam sledeće okupljanje pa da se sa svima vidim, a i da upoznam neke sa kojima se još uvek ne znam:)