Marko Mitranic wrote:
Ja mislim da je vece pitanje: ‘Sta se desava sa dizajnom sajta?’
Miki, sta se desava sa dizajnom sajta?
Ja imam par misli u vezi sajta:
1. Prvo i osnovno, je sta se desava sa dizajnom i svim ti enginima i tim cudima?
U 2011 godini razmer korisnih postova i oglasa je bio u odnosu 99% - 1%, u korist oglasa naravno,
Tako kada se to pogleda moze se zakljuciti da se moze komotno preci na neki engine koji zapravo radi i sa kojim nema ovog budzenja.
2. Zasto je SEO sajta tako los?
Kucajte Apple Srbija, Apple Beograd…itd uvek vam izbaci Apcom i tako neke gluposti. Macserbia je posecenjia od svih zajedno sajtova, tako da sa pravim SEO sta god da se ukuca na google a vezano za Apple u Srbiji izbacilo bi Macserbia.
—-
Zasto ovo sve govorim, MacSerbia je mesto gde su ljudi fini i posteni a tu kada uracunas i Macolu koja najvise izlazi u susret kupcima skapiras da bi bilo fino da kada novajlije traze prve informacije o Apple nalete prvo na ovaj sajt i samim ti se upoznaju sa Appleom i sa cinjenicnim stanjem u Srbiji. Ko valja ko ne, kakva su iskustva itd..
Znam ja da su neki sentimentalno vezani za poruke iz 2005 godine ali zar se ne moze uraditi sledece:
1. Napraviti novi protal kao npr. Cult Of Mac
2. Izdvojiti oglase, sa nekim dobrim software-om gde se mogu kontrolisati maskimalno automatski a ne ovako peske
3. A ovaj sajt ostaviti u tabu ‘Forum’ ovakav kakav jeste.
—-
Sta se dobija sa ovim:
1. Korisnici u Srbiji sto stari sto pocetnici ce dobiti novi blistav sajt sa gomilom dobrih informacija.
2. Oglasi ce biti maksimalno uredni i cisti a samim tim bice srecni i administratori a i oni koji ih koriste.
3. Old skul clanovi ce i dalje imati svoj zeleni SMUG.
4. Plus da ne pricam da se neki AdSens moze ubaciti pa neke reklame pa se jos i ustediti koja parica…
Kapiram da je ovo kul ideja, vrlo jednostavna za izvedbu.
B)
Post edited by: Markooo, at: 2012/02/04 17:00