Equals unit converter (beta, zip, 170KB )
Konačno sam sklepao unit converter kakav meni treba. Kako je i red, ništa mi nije valjalo — widgeti su mi zametni za upotrebu (ne znam ni sam zašto); a i ovaj converter koji dolazi uz sistem je ograničen po broju jedinica, Calculator je učnio sve da oteža workflow, preko Convert menija, ostali su mi takođe bili jadibedići (npr. Java budževina Transmogribot itd.) te sam rešio da uzmem stvari u svoje ruke. Em to, em je više stvarno bilo vreme da smandrljam barem osnove tog Objective-C/Cocoa i da vidim o čemu se tu zapravo radi.
Ovo je trenutno beta, nisam ubacio ono što je bitno na našoj platformi - finese koje život znače. Npr. da se ogranič unos na brojeve i oznake separatora, da se ogranič npr. temperatura u Kelvinima na pozitivne vrednosti, itd., itd., takve neke stvari koje su deo opšte kulture. Na tome radim, samo što se krpim kako znam i umem jer nisam programer, a dostupna literatura mi, najblaže rečeno, ne pomaže (kasnije ću više o tome na onoj temi o preporučenoj literaturi). Takođe, valjalo bi da popunim Credits, Help fajlove, itd., da proširim broj velična i jedinica i tako to.
Ako neko skine i isproba ovo zamolio bih da mi prijavi bilo kakav bug na koji eventualno naiđe. Boktepita da li ću moći išta da uradim po tom pitanju ali ako ništa drugo onda da lepo kažem šta ne radi. Ja sam ovo pisao na Snow Leopoldu, trebalo bi da radi i na Leopardu. Za Tigra ne znam jer sam koristio @properties/@synthesize. Takođe ako neko ima zahtev po pitanju velična i/ili jedinica koje treba ubaciti neka se javi ili ovde ili na ds tačka store et gmail tačka com.
‘Fala i uživajte!
Fineprint: licneca je skromnih 200 evra po radnom mestu.
Post edited by: DS_Store, at: 2010/09/25 13:23