@marelli već je bilo mnogo priče o tome, server je Mac OS X Tiger server koji se vrti na PowerMacu G5, a CMS je Mambo, u toku je konverzija sajta na Expression Engine, ali je dolazilo do nekih poteškoća, pa se ne zna tačno kada će se konačan prelaz uraditi
Kako mozemo ubrzati rad servera, hostinga, izgled sadrzaj foruma? Donacije, hardver, sta god 😊 Moze li neko napraviti malu analizu pa da se upgrejdujemo?
Clan SirNemanjaPro je prilicno upucen i poznaje Expression Engine. Verujem da kad bi ga neko zamolio da bi pomogao koliko mu situacija dozvoljava.
Inace ja imam bas opasno jak hosting plan. I sa svim svojim klijentima i eksperimentima na serveru ne koristim vise od 3-5% potencijala. Tako da ako ste ozbiljni da se ovaj forum unapredi/modernizuje, redizajnira i sl ja mogu da ponudim serverski prostor.
Forum je samo jedna od aplikacija koje se vrte na SMUG ‘serveru’ (tj. dedicated mašini); tako da selidba na drugi host nema mnogo smisla.
Sa EE-om ko god da će da se bakće je kul, ali ako isteraju priču do kraja.
Kako mozemo ubrzati rad servera, hostinga, izgled sadrzaj foruma? Donacije, hardver, sta god 😊 Moze li neko napraviti malu analizu pa da se upgrejdujemo?