Ne znam za vas, ali ja sam oduševljen. Istina, ja dolazim za Leoparda, Snow sam, preskočo. Meni se ovo sviđa.
Ono što primjećujem da niko od vas nije primjetio jeste - Recovery HD particija od 755.5 MB sa 5 fajlova: .disk_label, BaseSystem.dmg, boot.efi, com.apple.Boot.plist i kernelcache. Ovo je ono zbog čega instalacija ide iz dva cuga, i ovo se pravi odmah nakon restarta (ili se zbog ovoga radi restart)...
Ja instalirao kod mene na mašinu preko USB-a na HDD u dock-u. Zadovoljan sam kako radi. Ima gomila nekih stvari koja ne šljaka, puca, ali dobro.
Nisam išao preko onog ugrađenog agenta za transfer stvari sa stare mašine, već mojim pješačkim oprobanim receptom - kopiranjem preferences (.plist) fajlova. I tu nastaje problem, jer iako se sve iskopira, on ih po default-u ne vidi i ne yebe ih ni 2%. Vjerovatno bi trebale da se podese permisije, ali se nisam zayebavao sa time.
Takođe, korisnički Library folder je po defaultu SAKRIVEN! Dovoljno je za unhide učukati u Terminalu # chflags nohidden ~/Library. AKo želi opet da se sakrije, dovoljno je ponoviti komandu bez ‘no’ dodatka.
Ono što sam probao da radi je: Skype, Adium, Office 2011, CoRD, Cog. Dopada mi se novi Expose, ali mi se ne dopada premještanje spejsova u odnosu na frekventnost korišćenja! Grrrr… Izmijenjeno je Expose dosta. Ja ga koristim od prelaska na Leoparda do maksimuma i ova nova verzija mi je super u jednom i golo govno u drugom pogledu.
Nove ikonice u Finder-u mi se dopadaju, a nadam se da su sredili mrežu.
Što se mene tiče - već sada možda može da se koristi i kao primarni OS. Da, nije ispeglan, da fali dosta, ali može da radi. Safari je ok, Mail je super.
Dosta za sada. Ovo je sve za nekih pola sata korišćenja…
Pozdrav.
Djole