madamov wrote:
I ja sam: ja sam zato da se ne samo držvane kompanije, već čtava nazovi država Srbija pokloni strancima.
Padni mi na grudi, brate moj! :D
Jbg, ‘99. je propuštena poslednja prilika za okupacijom, sada ostaje samo da ispratimo odumiranje, na žalost ne iz publike, nego na bini (izuzev patriota, koji su svoju decu uveliko zbrinuli na zlom zapadu).
madamov wrote:
Treba se sjetiti da se njemacka poslije rata podigla samo zahvaljujuci trima jakim domacim bankama,koje su jedine podrzavale domacu privredu.
Ova izjava ne bi baš bila na mestu ni bez ovoga ‘samo’. Nemačka se podigla zbog Nemaca i strane pomoći, prosto kao pasulj. Ono što je Čerčl pisao u memoarima — sravne Drezden i Darmštat sa zemljom, ali kako stane bombardovanje tako iz ruševina izmile ljudi koji momentalno počnju da popravljaju (preteča Starcrafta). Naredno veče bombarderi opet u akciju i imaju šta da vide — čtav grad se svetli, opravili i centralu i sve ostalo. I to je tako išlo sve dok nisu uveli 24-časovna bombardovanja.
Elem, da li je neko probao File Vault? Može li se enkripcija ograničti na Home direktoriujum ili mora čtav disk?