Pedja wrote:
dusanx wrote:
Nisam ja bas tolika stipsa al cu vala da prekucam oba kontakta sto ih imam na telefonu i ustedim $40. :blink:
U stvari mi je vaznija Mac->google sinhronizacija a to sam siguran da sam negde video. B varijanta je da kontakti idu na blekberi pa onda na google. Uglavnom kad dodje na red ako nadjem nesto pametno izvesticu ovde.
Evo da ti uštedim i tih 40$, i olakšam sinhronizaciju Mac->Blackberry.
Prosto je…....
http://us.blackberry.com/apps-software/desktop/desktop_mac.jsp
Zvanična Sync aplikacija za BB uredjaje.
Ja je koristim za sinhronizaciju, kontakata i Address booka, a mogu se prebacivati i slike iTunes playliste, videos….
Kakav google, kakvi bakrač.....B)
Imam to. Ako se ne varam kad sam poslednji put probao trazi kabl (ili bese moze i bluetooth) tako nesto?
Meni google dodje dobro kao protocni bojler koji izsinhonizuje _sve_ uredjaje. Koliko god ih razlicitih koristio i gde god ukucavao kontakt on se uz pomoc googla pojavi svuda. Sve bez kablova naravno, zato i sluzi oblak.
Mobile.me mi ne odgovara zato sto ne podrzava gomilu sprava koje koristim. Google ne volim tako da ako mi prodje round cube instalacija kako ocekujem onda imam sopstveni oblak ubuduce.
E da, posto sam sto kaze Jova nikad robom onda ne koristim bb pretplatu nego idem direkt gprs na net—ako znas parametre to je lako i radi kao zmaj.
Tako da hvala za info naravno ali ako nisu nesto promenili skorije stock bb aplikacija mi ne odgovara.