Jel’ probao neko ovau poslednju GM verziju?
Ja sam se bio zezao sa dev. preview-om 2 i on je bio uzas, bash je bio BETA…..brdo 3rd party apps nije radilo….ali sad gledam ovaj gold master i deluje kul. Iako ljudi prijavljuju da im hrom ne radi ok na njemu :(
Edit:
Instalirao sam GM lava, u odnosu na dev preview 2 radi mnogo bolje.
Ima po koji bag, ali ni jedan koji sam primetio nije vezan za apple aplikacije.
Ono sto za hrom prichaju da ne radi ok, to je samo prebacivanje iz full skrina u normalni mod, osim toga radi super (mozda chak i bolje).
Ima i dosta aplikacija koje mogu da se apdejtuju da budu kompatibilne sa lavom.
Sve sto sam do sada probao, zapravo radi. Chak i wow radi super 😉
Jedino sto sam primetio za sada da ne radi je candybar i liteicon….tako da moraju ruchno da se menjaju ikone…
I ne radi najbolje geektool. U principu, ako apdejtujete snow leopard na lea, sve skirpte u geektoolu ce da rade, osim network protoka (download/upload). Ono shto je ‘EPSKI PAD’ u ovoj prichi je sto ni jedna ne moze da se pojedinachno brise ili menja. Ili mogu sve da budu ukljuchene ili sve da se iskljuce.
To je to, za sada, za ljude koji se razmisljaju da apdejtuju….cisto da znate sta radi, a sta ne radi….barem sto sam ‘ja’ primetio 😊
P.S.: Trenutno se instalira photoshop, pa cemo da vidimo kako ce on funkcionisati…..zivo me interesuje….
Post edited by: cebzab, at: 2011/07/02 22:47