apple.com Al Gore Nobel bljuzga :]
Posted: 14 October 2007 12:29 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Uleteh malopre na apple.com, kad imam šta da vidim - sajt urađen u Front Page-u, verzija 1.0. Kad malo bolje pogledah, imam šta da vidim. Kao u najlepšoj bajci… NOT! Bože koja pa(š)tetika…

Post edited by: DS_Store, at: 2007/10/14 00:32

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 16 October 2007 12:41 AM   [ # 1 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  21
Joined  2005-06-29

Ako sam dobro razumeo jednom dok sam citao o tome, Al Gor je neki baja na visokom polozaju u firmi Apple. Nije kao predsednik necega vec kao pocasni akcionar, nesto tako, ne secam se. Stiv DZobs i on su veliki drugari i to povremeno iskazu na nacin da se gledaoci zbune od takvog drugarstva.
Cini mi se da sam istom prilikom procitao da su Stiv DzZobs i Bil Gejts drugari jos iz studentskih dana pre 30-35 godina.
Nisam siguran da je sve to tako ali slika koju si pomenuo mi lici bas na to.
A je l’ to Al Gor dobio Nobelovu nagradu ili sta je u pitanju?

Profile

Posted: 16 October 2007 12:42 AM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  21
Joined  2005-06-29

Ako sam dobro razumeo jednom dok sam citao o tome, Al Gor je neki baja na visokom polozaju u firmi Apple. Nije kao predsednik necega vec kao pocasni akcionar, nesto tako, ne secam se. Stiv DZobs i on su veliki drugari i to povremeno iskazu na nacin da se gledaoci zbune od takvog drugarstva.
Cini mi se da sam istom prilikom procitao da su Stiv DzZobs i Bil Gejts drugari jos iz studentskih dana pre 30-35 godina.
Nisam siguran da je sve to tako ali slika koju si pomenuo mi lici bas na to.
A je l’ to Al Gor dobio Nobelovu nagradu ili sta je u pitanju?

Profile

Posted: 16 October 2007 07:53 AM   [ # 3 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  36
Joined  2007-08-02

ako ti nije jasan odnos Stiva i Bila iz studentskih dana pogledaj film ‘pirati silikonske doline’...
... i postaces hard core mac fan :D

Profile

Posted: 17 October 2007 03:43 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-05-16

Proverih jutros, sklonili su, postavili su odbrojavanje unazad do izlaska Laoparda.

Nego, može li neko da mi objasni o čemu se radi, kakav Nobel, šta…? Kada sam video onaj patetični tekst, ukapirao sam da Al nije više među nama, ali nisam bio zainteresovan za dalje kliktanje…

Profile

Posted: 17 October 2007 06:16 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

milke wrote:

ukapirao sam da Al nije više među nama

He, he, najbolji si! :lol:

Nije to što misliš nego je čovek dobio Nobelovu nagradu za ekologiju - zasluge u borbi protiv klimatskih promena (s čm nemam problema dok se ne zapitam koliko ovakve aždaje arče el. energije).

Meni je za oko zapala ljigavost tog teksta, nešto tipa kako Apple ‘oće da ‘burst’ od ponosa :sick: Bilo me je sramota da čtam.

Valjalo bi im spaliti to marketinško odeljenje napalmom jednom za svagda. :evil:

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

‹‹ Apple Store Wienn      Demonoid tracker ››