Usability by S.J. - istraživao je kako da ljulja stolicu na potpuno originalan načn bez obzira na tamo neke korisnike, ergonomiju i sl. bagru i došao je do ingenioznog rešenja da proba da zarotira ravan u kojoj se stolica ljulja za 90º oko vertikalne ose. Eat that, losers! :D
Pazi kad ne mogu da verujem, drze bitlse treci dan na prvoj strani?! Kao nije se primilo med’ narodom prvi dan, ako drzimo dovoljno dugo mozda poveruju kako je ovo velika vest.
Pazi kad ne mogu da verujem, drze bitlse treci dan na prvoj strani?! Kao nije se primilo med’ narodom prvi dan, ako drzimo dovoljno dugo mozda poveruju kako je ovo velika vest.
Pa i jeste veoma velika vest,ali za njih 😊
Oni su prvi koji preko interneta smeju da prodaju bitlse…u digitalnom formatu…legalno…
mi smo mogli da kupimo/torentujemo na 100 razlicitih nacina,tako da nam je manje vise svejedno…
Al za njih je velika stvar…
Pa i jeste veoma velika vest,ali za njih 😊
Oni su prvi koji preko interneta smeju da prodaju bitlse…u digitalnom formatu…legalno…
mi smo mogli da kupimo/torentujemo na 100 razlicitih nacina,tako da nam je manje vise svejedno…
Al za njih je velika stvar…
Ma ima i ono da polse Bitlsa padaju i svi ostali koji se protive novom načnu distribucije/prodaje muzike, ono kao ‘mi smo pobedili, svet ide napred’, ali tri dana je mnogo, kad već nije mnogo i sama ona najava da će se nešto desiti.
aleck:
Ecco — lepo ali skupo. Probaj da nađeš nešto od Teva-e, malo manje fancy, malo više jeftinije i mnooooogo izdržljivije ako si outdoor tip. Ja sam moje urnisao i odlično se drže.