dodjoh u posed Cubeta,sa 1.6 dual….hard je 20 gb….ram..896mb za sad..grafika neka Ati radeon 7000 64 MB….i bio neki Nemacki Tiger….ja probao Leopard 10.5 instalaciju sa dvd sa koga inace gazim uvek moj Mac,ako zapne….i dodje negde do recimo malo manje od pola,i izbaci neko upozorenje da nije dobro i da probam ponovo…odustanem i instaliram normalno novi Tiger..update uspeo i sve lepo radi…
sta mislite sto nece Leo,da li treba jos rama…slaba graficka..ili nesto trece….
nije da bas mora Leo,al me zanima…i ovako super steka…
Jel to hot rod-ovana kocka kojoj je naknadno ubačen dvojezgarni G4 na 1,6 GHz?
Ako jeste zašto bi onda bio ispod minimuma za Lea. Leo valjda može i na zadnji PowerBook G4 (a i na neke pre zadnjeg) od koga je ova kocka znatno brža (ima dvojezgarni G4, a PowerBook jednojezgarni na 1,6)
Tigru nista ne fali,samo pitam…..verovatno je neki svaba radio tuning na Cube….
buni me ovo,kaze da ispod ovoga ne ide…a ja imam bar malo vishe….😊
Processor must be any Intel, PowerPC G5 or G4 (867 MHz and faster)
DVD drive (for installation of the operating system)
At least 512 MB of RAM (additional RAM (1 GB) is recommended for development purposes)
At least 9 GB of disk space available.
Post edited by: amsterdamxxx, at: 2010/11/27 00:56
amsterdame, brate amsterdame… sve pokupova na limundu sto valja, par puta mi preote licitaciju. otad kad vidim da licitiras, ja odustajem - obicno ponudis vise od mene, a osim toga sto da se mi koljemo i podizemo cenu vise nego sto treba, zar ne 😉
u taj Cube je umesto originalnog procesora ubacen CPU upgrade modul sa dva procesora kako sam ja nasao. takvih kartica je radjeno od par firmi u raznim varijantama za razne modele (pogledaj: http://www.xlr8yourmac.com ).
instalacija ne zeza zbog slabog hardvera jer bi to mislim na samom startu bilo javljeno i ne bi sistem ni poceo instalaciju. mozda je u pitanju grafika jer mi se cini da je to neka PC-grafika kojoj je fleshovan bios. probaj ti ovako - taj hard preseli u drugi Mac i tamo instaliraj na njemu Lea, onda vrati hard u tog Cube-a i mislim da bi to trebalo da bude o.k.
aj pa javi sta si uradio. ako ne uspes javi se kad se resis da otudjis tog Cube-a 😉
😊Misim Cvrcak ne mose ljutis…:)..treba da znas foru za limundo..heheheheh:)salim se….nije ti losa ideja za vadjenje harda,ali posto je u njemu za sad samo 20GB,sacekacu da nabavim veci pa da ga gazim posebno sa Leom….sad je Tiger ,i super radi.., graficka mi deluje kao da je za win,ima cak i Svideo i onaj cinc zuti za TvOut,i ok je slika,pa mozda i to ima neke veze….a sto se tice otudjenja,za sad tesko…...mnogo mi se svidja,imam cak i originalne zvucnike…..a sobzirom na cenu koju sam dao,a koja mu je sa tom konfiguracijom na ebay-u(dosta veca)....ne znam sta bi mogao da uzmem za njega…..
u svakom slucaju hvala na predlogu….i drugi put,ako nesto iz Srca ganjas na Limundu…javi mi se da ne diram…. .(JavaScript must be enabled to view this email address)
skype..brankopack
ma ne ljutim se, nisam ja zamerljiv… ne’m ja nista s’ tem… 😉
al moras da mi te fore kazes za limundo, ja znam samo par njih.
aj ako bude nesto interesantno nadalje ja cu se s tobom prvo dogovoriti.
vidi, za tu graf kartu sto je u cube-tu, pretpostavio sam da je PC-jaska jer ima bas te konektore - obican VGA i s-video, a kolko znam za Mac-a graf karte nisu nikad bile s takvim izlazima. no dobro neka samo radi.
Jel to hot rod-ovana kocka kojoj je naknadno ubačen dvojezgarni G4 na 1,6 GHz?
Ako jeste zašto bi onda bio ispod minimuma za Lea. Leo valjda može i na zadnji PowerBook G4 (a i na neke pre zadnjeg) od koga je ova kocka znatno brža (ima dvojezgarni G4, a PowerBook jednojezgarni na 1,6)<br><br>Post edited by: ivan90bg, at: 2010/11/27 00:13
ne obratih paznju na ovo 1.6
e pa leo ce to fino da gazi
ako imas uopste potrebu da ga stavis
jer sve jedno nije kocka za medija centar
hvala svima…za sad ostaje Tigar,jer je mali hard….kad nabavim od 120 gb stavicu Lea…nije bas za media centar,ali imam ja neke slicne planove,u kombinaciji sa Philips dbox2 risiverom…..😊
u svakom slucaju,lep je samo i da stoji….mada me vec cerka farba ..`Cale daj to za moju sobu`:)
evo jos ovo da dodam i da zavrsim…..
ubacen u Cube hard 120gb…ram nabijen do 1.5 gb…..preko Target moda,instaliran sa moje G5 na Cube, Leo 10.5,i sve proslo ok.10.5 radi….e sad sta ne valja…...
ne daje mi ni jedan Combo update,pukne(a znam da su diskovi ok..)i..ne dozvoljava mi podesavanje Airport kartice koja super radi u njemu dok je Tiger…..
onda lepo vratim Tiger,uradim full update na 10.4.11…...instaliram one osnovne programe…..i radi kocka ko zmaj….eto….da zavrsimo pricu….mozda bi neka druga grafika resila te probleme oko update Leoparda(jer mi se nekako cini da je ipak do nje)ali nije vazno….i ovako je Ok…..😊
za ono sto mi treba,i vishe nego dovoljno….