Sastanak 10.09.2005.
Posted: 06 September 2005 01:38 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

Prozivka…

Ja ne dolazim ovog puta, supruga i ja krstimo Petra i slavimo mu prvi rodjendan tog dana tako da nema šanse da se pojavim.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 08 September 2005 12:35 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  102
Joined  2005-05-01

Tu sam , dolazim u subotu .
Miki pošalji nešto za meze i flajku
nekog alkohola 😊
Želim ti sve najbolje !

Signature 

Neshke

Profile

Posted: 08 September 2005 10:40 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

Jel može domaća kajsijevača? B)

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 08 September 2005 12:58 PM   [ # 3 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  23
Joined  2005-09-05

E ja donosim dunjevacu za sledeci sastanak… ne sad ovaj u subotu nego onaj tamo sledeci… 😊 drugar proizvodi dunju CMD mozda je neko cuo ali je trenutno na odmoru pa ne mogu da nabavim pre sledece nedelje… 😊

Profile

Posted: 08 September 2005 01:26 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  125
Joined  2005-04-30

madamov wrote:

Prozivka…

Ja ne dolazim ovog puta, supruga i ja krstimo Petra i slavimo mu prvi rodjendan tog dana tako da nema šanse da se pojavim.

Bravo Miki imaš najvredniju JABUKICU od svih nas!!!
Srećno i sve najbolje :cheer:

Profile

Posted: 10 September 2005 05:48 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-01

Sastanak je prošao super Miki je ipak stigao makar na kratko, konstantovano je da macserbia.org trenutno ima preko 140 registrovanih korisnika i u konstantnom je porastu   :woohoo:  :woohoo:  :woohoo:
a mi smo ostali malo duže razmenjujući iskustva uz piće (bezalkoholno).... .... ......

Signature 

Neshke

Profile

Posted: 12 September 2005 09:58 AM   [ # 6 ]
Newbie
Rank
Joined  2005-09-05

Sto se mene tice sastanak je ok stvar samo sto nije za ljude koji nemaju apple racunar tj. nema sta da radi tamo sto je i razumljivo jer to nije organizovano za ljude poput mene. No nisam ovo napisao da bih kritikovao nego da bih pohvalio akciju jer je apple slabo zastupljen kod nas, sto je i steta, ali treba se boriti.
Ja mogu da kazem da skupljam pare za mini mac i cim ga kupm ima da instaliram linux na njega da vam pokazem na prvom skupu kako to izgleda. Naravno ako je to neko do sada to uradio ajde neka donese sledeci put pa da vidimo svi ili samo ja ako sam jedini koji to nije video 😊
Moj savet je da se za svaki sastanak organizuje po neko malo predavanje u smislu jedan covek stane ispred platna i objasni neku novu foricu (15-20 minuta maksimum) pa onda da se prica jer koliko sam shatio prvenstveno je razmena podataka sto se moze odraditi i na drugi nacin (nije ni to lose).
Naravno bilo bi lepo kada bi na ovo sajtu bio i link sastanci gde bi se okacile slike sa svakog skupa cisto da se vidi kako je sve pocelo i kako napreduje…
Pozdrav

Profile

Posted: 12 September 2005 10:21 AM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-01

Linux na Mac-u o tome smo mogli da diskutujemo na
sastanku , trebao si da se raspitaš o toj varijanti
ono sto ja lično mislim je da nema razloga linux staviti na Mac-a jer možeš da ga instaliras i na x86 mašinu pa da ga probas 😉
iz mog skromnog iskustva do sada na sastancima 70% ljudi
razmenjuje informacije i iskustva u vezi aplikacija
sa kojima radi svaki dan a ostatak dodje da čuje sta tu ima i možda da se raspita za nešto 😊

O predavanjima je već bilo priče sve što treba je samo da kažeš šta te interesuje :silly:

pozdrav

Signature 

Neshke

Profile

Posted: 12 September 2005 03:13 PM   [ # 8 ]
Newbie
Rank
Joined  2005-09-05

kako nema potrebe staviti linux na mac ? 😊 mislim zar nije pametno spojiti savrsen hardware i OS? 😊 mislim tako bi se dobilo jedno malo savrsenstvo… ali dobro… misljenja se razlikuju…

Profile

Posted: 12 September 2005 08:56 PM   [ # 9 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-01

bradovic wrote:

kako nema potrebe staviti linux na mac ? 😊 mislim zar nije pametno spojiti savrsen hardware i OS? 😊 mislim tako bi se dobilo jedno malo savrsenstvo… ali dobro… misljenja se razlikuju…

OK živa istina mišljenja se razlikuju zato se i sastajemo da prodiskutujemo o tome a kada budeš kupio macmini sa OS X-om koji je sam po sebi UNIX sastaćemo se
posle toga, pa instalirati LINUX i prodiskutovati 😊

Signature 

Neshke

Profile