Upravo kupih VMware 4 za 30 evrića, samo da vam javim da onaj kupon kod koji su objavili u TidBITS-u rad, iako ga je u međuvremenu autor teksta precrtaoi: kod checkouta ukucate FUSION20 i dobijete 20% popusta.<br><br>Post edited by: madamov, at: 2011/09/23 18:23
A da poshaljem orlice u potrebnoj visini za nabavku softa komada jedan za moj MBPro i5 (Lion) + bonus za troshkove oko pomoci instalacije.😊
Upravo kupih VMware 4 za 30 evrića, samo da vam javim da onaj kupon kod koji su objavili u TidBITS-u rad, iako ga je u međuvremenu autor teksta precrtaoi: kod checkouta ukucate FUSION20 i dobijete 20% popusta.<br><br>Post edited by: madamov, at: 2011/09/23 18:23
A da poshaljem orlice u potrebnoj visini za nabavku softa komada jedan za moj MBPro i5 (Lion) + bonus za troshkove oko pomoci instalacije.😊
Kupon više ne radi. B) tj. B( A tu uslugu može bilo ko sa foruma ko ima karticu da ti uradi, ja trenutno nemam vremena. B)
Sta mi predlazete od ova 3 gore navedena programa ?
Drzao bih ga na usb-u(4gb) (ako moze) i koristio 2 ultra lagana programa,
JustVoip http://www.justvoip.com/en/index.html
Imaju oni i verziju za Mac ali pc verzija je mnogo jeftinija (chitaj)
chitava zapadna evropa,engleska,usa,kanada bezplatna(kucni telefoni).
Dok ovaj jado naplacuje i medjugradske.
Meni je Win XP 7.34 giga, a isto ga koristim isključvo za Intesa e-banking, bukvalni ništa više nije instalirano osim OS-a. Redovno ga updatujem i to je to.
Ne znam šta vi trpate u te Windowse za eBanking, ali je meni Parallels image Windowsa sa gomilom instaliranih gluposti težak 7.3 GB.
Klot je sigurno bio mnogo manji.
Meni je Win XP 7.34 giga, a isto ga koristim isključvo za Intesa e-banking, bukvalni ništa više nije instalirano osim OS-a. Redovno ga updatujem i to je to.
Eto ti odgovora zašto je toliki. Otiđi lijepo u Windows folder i obriši sve ono što ima dolar znak i WindowsUpdate u imenu i što je plave boje. Prepolovićeš instalaciju na disku.
Isključte update - ne treba vam ako mašinu koristite samo za eBanking. Odradite samo service packs i to je to.
Ne znam za VirtualBox, ostali prepoznaju USB diskove, bilo direktno ili preko neke vested internog šeringa, ali to nije pravo pitanje. Tebi treba da virtuelnu mašinu snimiš na eksterni disk, što je trivial na operacija i u VMWareu i u Parallelsu, je da teraš da se Windows butuje sa eksternog diska.