iPod touch 4G problem sa wi fi
Posted: 12 January 2011 06:35 PM
Member
RankRankRank
Total Posts:  84
Joined  2009-10-18

Pronadalazi mreze, konektuje se na njih, ili bar prikaze kako jeste, izadju one plave crtice levo gore, ali nece da otvori ikakav sadrzaj. Zna li neko mozda u cemu je problem i eventualno kako da resim to? 😊

na njemu je 4.2.1 nejailbreakovan, a i mreza provereno radi, nije do nje.

Profile

Posted: 12 January 2011 07:03 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Tebalo bi da je problem statička IP adresa. Kad se nakačš na mrežu, proveri na strelici desno od mreže stisni tab DHCP. Ako nije to, onda probaj sa drugom mrežom. Ako ni to sve ne reši problem, reinstlairaj sistem. Ako ni reinstalacija ne reši problem, oprosti se od wifija…

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 12 January 2011 07:24 PM   [ # 2 ]
Member
RankRankRank
Joined  2009-10-18

ma dhcp je… na ovoj mrezi radi to isto na touchu 2g bez problema.. probao sam i na drugoj mrezi i nece ni tamo. :dry:
kapiram da je softver jer nalazi mreze i konektuje se sa njih. stvarno mi nije jasno…

Profile

Posted: 12 January 2011 08:46 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  197
Joined  2010-05-06

Ja sam momku prodao uredjaj ali takvih problema nisam imao. Zaista mi nije jasno sta moze da ga koci kada uredjaj nije JB, a adapter radi bez problema. Dosao je sa 4.2.1 i nije downgradeovan ili tako nesto, nije mu dodeljivana staticka adresa niti su korisceni wifi file exploreri za koje bi to trebalo. Mozda sam sada odvalio glupost, ali da nije do prelaska sa Maca (kod mene); na PC iTunes kod njega, pa da se uredjaj u procesu brisanja nesto zbunio ili statijaznam :S

ja se licno osecam glupo jer uredjaj savrseno radi i takvog sam ga prodao, a sada ispadne ovakva glupost

Signature 

"Everything starts with a great product"

Profile

Posted: 12 January 2011 09:14 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Ja sam imao problema sa shared connections sa PC-a. Dakle ako je u pitanju computer to computer veza (ili kako se već to zove pod njinjdovsom) onda je problem u njinjdovsu. Ukoliko je izvor wi-fi ruter onda ne znam.

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 12 January 2011 10:04 PM   [ # 5 ]
Member
RankRankRank
Joined  2009-10-18

sve je sredjeno! bilo je problem do shareovane konekcije na PC posto tako idem ne preko rutera.
Atm0 je skroz korektan, sve je kako je rekao oko prodaje i uredjaj je ispravan u sta stvarno nisam ni sumnjao.

Profile

Posted: 12 January 2011 10:23 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  197
Joined  2010-05-06

Nikolic wrote:

sve je sredjeno! bilo je problem do shareovane konekcije na PC posto tako idem ne preko rutera.
Atm0 je skroz korektan, sve je kako je rekao oko prodaje i uredjaj je ispravan u sta stvarno nisam ni sumnjao.

e drago mi je :D njinjdows

Post edited by: Atm0, at: 2011/01/12 22:23

Signature 

"Everything starts with a great product"

Profile