Povezivanje starijeg MBP-a sa TV-om
Posted: 02 February 2011 02:11 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Treba da se poveže MBP koji na sebi ima full-size DVI sa TV-om koji ima kompozitni ulaz i S-Video. S-Video je OUT, sa 4 rupice, ‘OUT means that you are sending video signals out of your device’, tako da mi on ne pije vode. Ostaje samo kompozitni. Da bih bio siguran šta mi treba radim ovaj brainstorming, a vi ispravite ili potvrdite 😊

Treba mi DVI - Video adapter + produžni kabl, jer laptop mora da stoji na nekih metar ispod TV-a.

E sad, produžni kablova ima, samo ne znam da li su to ti. Treba li mi samo žuti video kabl, muški na oba kraja? Ili sam se zajezbunio? 😊

Profile

Posted: 02 February 2011 12:27 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

DVI-Video adapter + dugačak S-video ili dugačak žuti čnč kabl + dugačak 3.5mm-na-čnč audio kabl.

Hvala Dač 😊

Profile

Posted: 02 February 2011 12:29 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  197
Joined  2010-05-06

Pa ako ti taj kabl treba to je najobicniji AV RCA (crveni-beli-zuti chinch); i moz se kupi gde osh…ako sam dobro razumeo tvoju dilemu 😊

A evo ovaj sajtic se bavi povezivanjem Mac-ova sa svime i svacime:
http://www.applemediacenter.com/guides/connecting-to-a-television/

Signature 

"Everything starts with a great product"

Profile

Posted: 02 February 2011 01:21 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Da, da, RCA, ali mi je bitan bio detalj da ganjam odvojeno kabl S-Video - S-Video ili žuti-žuti, a na drugom da imam malu audio bananicu i crveni i beli čnč, jer ljudi kojima bih ovo nameštao već imaju neke kablove (a mislim baš ove); pa da ne kupuju ništa više, ako ne moraju.

Profile