Mene je slika asocirala na vikinški pir, zamislio sam bradurine, krznene ogrtače i lobanje poraženih neprijatelja u rukama.
A što se bontona tiče i toga kako se drži čaša za vino i uopšte svih tih stvari, to je toliko overrated da mi izaziva ospice. Posebno mi na ganglije idu vinolozi. To držanje čaša za vrat je počelo s tim da se kao vino zagreva toplotom tela ukoliko šakom obuhvatiš samu tečnost, pa onda menja ukus. Naravno, odmah zatim javljali su se i moroni koji su tvrdili da nije dovoljno držati je za vrat, jer i to utiče na transfer toplote i promenu ukusa, već se isključvo mora držati za stalak. Hoću da kažem, toliko to daleko ide jednom kada se krene tim putem. Ako hoćete da se držite bontona i budete nobles onda nema ni laktova na stolu, tako da će se uvek naći neki kriterijum po kojem ćemo svaku osobu sa slike identifikovati kao nevaspitanu ili papka. A ja sam krenuo u rant jer mi je baba jedne bivše, matora beogradska dama, drvila non-stop o svim ovim sra*ima, tako da sam nakon određene granice skapirao koje je to jedno silno prose*avanje, tako da hvala ti Svarože da više ne moram da slušam te gluposti.