< 1 2
2 of 2
Umire osnivač ‘Apple-a’
Posted: 21 February 2011 09:08 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

ja ne kapiram sto su ljudi na ovoj slici papci? :huh:

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 22 February 2011 03:38 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  761
Joined  2009-11-22

Radi se o nacinu drzanja case.
Ili su izgubili manire ili im je ego otisao u mp3 😊  .

Dvojca sa lijeve strane drze na prigodan nacin.

Signature 

MacBookPro5

Profile

Posted: 22 February 2011 04:29 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Ha, ha, wine bonton za ocenjivanje ko je, a ko nije papak:)
Da samo znate koliko ovde ima papaka koji ne znaju da drže vinsku čašu isključvo za vrat, koji crveno još uvek zovu crno vino (grožđe je crno, vino crveno); prave špricer i od belog i od crvenog (a pride i bambus i koješta);....
A pri tome piju vino od 50+€..
Nego, da ne trkeljam više, ljudi su manje-više isti, nevezano koliko im je težak račun u banci.

Profile

Posted: 22 February 2011 05:27 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Mene je slika asocirala na vikinški pir, zamislio sam bradurine, krznene ogrtače i lobanje poraženih neprijatelja u rukama.

A što se bontona tiče i toga kako se drži čaša za vino i uopšte svih tih stvari, to je toliko overrated da mi izaziva ospice. Posebno mi na ganglije idu vinolozi. To držanje čaša za vrat je počelo s tim da se kao vino zagreva toplotom tela ukoliko šakom obuhvatiš samu tečnost, pa onda menja ukus. Naravno, odmah zatim javljali su se i moroni koji su tvrdili da nije dovoljno držati je za vrat, jer i to utiče na transfer toplote i promenu ukusa, već se isključvo mora držati za stalak. Hoću da kažem, toliko to daleko ide jednom kada se krene tim putem. Ako hoćete da se držite bontona i budete nobles onda nema ni laktova na stolu, tako da će se uvek naći neki kriterijum po kojem ćemo svaku osobu sa slike identifikovati kao nevaspitanu ili papka. A ja sam krenuo u rant jer mi je baba jedne bivše, matora beogradska dama, drvila non-stop o svim ovim sra*ima, tako da sam nakon određene granice skapirao koje je to jedno silno prose*avanje, tako da hvala ti Svarože da više ne moram da slušam te gluposti.

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 22 February 2011 07:22 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Samo paganski, moj Krsmane!

Ovo za vino crno/crveno - iako ekstremno retko pijem vino, uvek zablokiram kako se kod nas zove jer crne boje nije, na engleskom je ‘red wine’ itd. - i tako sam nekoliko puta tražio ‘crveno vino’ i dobio čudne poglede od konobara uz neizbežan komentar ‘mislite, rozé?’.

Sad bih ja mogao da rantujem kako sam razočaran u opšte nepostojanje pivske kulture kod nas, što u jednoj od ‘nemačkih pivnica’ u Beogradu ne znaju koje im je Weißbier a koje Hell i tako dalje…

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

< 1 2
2 of 2